Ceydadefne1 Kizlar dogum belirtileriniz başladı mı? Agriniz veya size tuaf gelen birşeyler oluyomu? Benim kalcalarima kramp giriyo ve karnim da surekli adet agrilari var 37 haftaligiz 🌼💖
SibelDmrci Ceydadefne1 36. Haftayım. 3 4 gündür aynı adet ağrıları bende de var ama girince bi süre devam ediyor. Gerçek sancı değil biliyorum ama yalancı sancıda olsa vurup geçmesi mi gerekiyor yoksa böyle mi oluyor bilemedim.
Nesoo Ceydadefne1 36+4 teyiz canım. Sancı ara sıra oluyor ama kasılma çok fazla yaşıyorum. Bebek bir yere toplanıp sertleşiyor. Ayrıca başı da dönmedi o yüzden hala ne zaman nasıl Doğum olacak bilmiyorum
Asya_2402 Ceydadefne1 Sancı çok az hissediyorum ama dünkü kontrolümde doktorum 1-2 güne Doğum başlar dedi ben şok 😊Nst de düzenli sancılarım çıkıyor,bebiş de kanalda ve bayağı aşağıda.
Ceydadefne1 SibelDmrci ilk cocuk sanirim sizinde vala anlam veremiyorum bende ama iki gündür surekli bi agri migde bulantisi felan oluyo😓
Ceydadefne1 Nesoo bende bu sabah kalktim sol tarafima toplanmisti karnim resmen yamuktu ve serti son zamanlar ya normal heralde
Kaderyas0327 Asya_2402 kanala girdiğini anlayabildin mi peki yani ne gibi ağrıların oldu ben de 38+4 üm ama gelen giden yok🤦🏼♀️
Babydr Bende dün mide ağrıysla gittim nstye girdim sancı çıkmadı yediğim bişey dokunmuş midem hala çok kötü cumada sezeyanla alınacak bebeğim dönmddiği için iyileşsem ogüne kadar keşke 39 olucam yarın
Bulutalazinannesi Babydr canım benim de midem çok ağırıyor bide aşırı ishal durumu var. Midemin ağrısını belime hırka bağlayarak geçirdim sende dene istersen işe yarar belki. İnşallah iyileşirsin
Ceydadefne1 Babydr benim bi arkdasim da sizin gibiydi gun verdiler giti sezaryan icin iki gun yatirdilar üçüncü gun normal oldu allah goblunuze gore verir ins
Belissima Ceydadefne1 38 haftalığım her gece sancılarım oluyor alt karından kasıklara doğru ilerleyen şiddeti regli sancısından daha sert ağrılar çekiyorum
sarya21 Bende de henüz belirti yok 37+2 yiz sadece sol kasigima çok fazla kramp giriyor geceleride sol alt baldırima bağırarak uyandırıyor resmen hadi çok az kaldı hayırlısı ile sağlıkla doğsunlar inşallah benim dogumum 12 kasım 🙈🙈
HulyaKrg Kafasi asagida en basindan beri hic bir belirti yok henuz haftalardir bir yere toplanma sertlesme var sadece
Sezen07 Ceydadefne1 arada hafif adet ağrıları giriyor onun dışında belirti olabilecek birde bazen bel agrım oluyor artik doğum yapmak istiyorum 🤦♀️😊❣🙏
Ceydadefne1 Sezen07 bende diyom artik gel kizim bide geceleri 3.4 gibi hareketlrinden beni uyandiriyo diyom kizim sen dogmadan gece mesaisine hazirliyon beni 😊
Betul3425 Ceydadefne1 38+2 olduk son 12 günümüz. Açılmam var arada bel ve kasık ağrılarım oluyo. 2nci doğumum olucak inşallah bekliyoruz sağlıkla gelsinler inşallah 😊🤲🏻
Ceydadefne1 sefikaDeveci ben bu uc haftadir surekli asagidan muayne oldum bide demir gibi bisy soktular 😐
Zeynozeyyo Daha erken haftalarda yalancı sancılar olsun vardı ağrılarım vardı şimdi zamanı geldi sancın Fln hiçbir şey kalmadı😡 37+ 3
Derin18 37+6 kasık ağrıları oluyor birde bel ağrısı son 15 Kasım bakalım 🤭Allahım hepimizi kolay kurtarsın inşallah🤲