Hallerimvarbenim Kızlar tuvalette pembe akıntı gördüm direk doktoruma haber verip hastaneye geldik nst bağlandı sancılarım 60lara vurdu doktorum da sabaha kadar yatış ve takip verdi bunun sonu nereye gider doğum mu geliyor 60 nasıl bir değer 38. Haftanın içindeyiz
hayalperest2310 Hallerimvarbenim rabbim güzel bir doğum nasip etsin sağlıkla al kucağına inşallah tek avazda
ikiprensesannesi06 Hallerimvarbenim Sancın çıkmış normal bı seviyede şuanda hala aynı devam ediyorsa sağlıkla al kucağına bebisini insallah 🤗🤗
merination Hallerimvarbenim nişan gelmis muhtemelen bir güne filan doğum olur 60 degeri degil de düzenli olması önemli sabit araliklarla 20 30 olması da sancıdır
Hallerimvarbenim denizarenmom Ya pembe akıntım geliyor ara ara gelmeye devam ediyor da ebe nişan dedi ama sıvı akıntı kıvamında yani
Kucuk_melegim merination canim benimki 20 den aşağı inmiyor ve 90 100 u gordum 40 dan sonrası sancı oluyor dediler bana
Dlbr23 Hallerimvarbenim 60 yüksek. Benim de ilk doğumum nişan gelemsinden sonra ağrılar önce 40 larla başaldı sonra yükseldi
Hallerimvarbenim Sancılarım 94leri 100leri buldu 3-4 saat açılmam varmış bebek yerleşmiş sabaha gelir diyorlar. Çok teşekkür ederim kızlar dua edin kolay bir doğum olsun oğlum sağlıklı doğsun 🙏🏻
dilinkopsunemi-bisus Hallerimvarbenim sonunda kavuşuyorsun demekk seninle önceki postlarda konuşmuşluğumuz var ordan biliyorum bir avazda kucağına al inşallah 🙏🙏
hayalperest2310 Hallerimvarbenim ayy çok sevindim canım sağlıkla büyüsün anne babasıyla bize de dua et 😊 🫶🏻🌸
Hallerimvarbenim denizarenmom Oldu teyzesi kucağımda uyuyor şuan ama sabaha kadar 130larda sancı çektirdi sonra sezeryanla geldi sıpa 🖤
Kucuk_melegim Hallerimvarbenim neguzel maşallah benmde kahve rengi akintim geldi sümük gibi ve sancim 100 u de görüyor ama aralikli şekilde yinede yatış vermediler
denizarenmom Hallerimvarbenim oy kuzum benim. Hosgelmis dunyaya 🫶 Allah anali babali buyutsun insallah❤️
Hallerimvarbenim Kucuk_melegim Benim sancılar 50yle başladı beş dakika da bir olduğu için yatış verdiler sonra bir kaç saat içinde 120lere 130lara çıktı ve 1.5 dk da bir gelmeye başladı ama açılmam hiç olmadı
Silay35 Hallerimvarbenim ay az önce ben de WC de pembe akıntı gördüm yarın gel nstye bağlayalım dedi çok önemli değil korkma dedi bi de 36’dayım ben de
Hallerimvarbenim Silay35 Nişan doğum belirtisi olmuyor normalde diye biliyordum ama bizde öyle oldu 🤷🏻♀️