Tugba_arici Benimde hemen yorulmalar başladı bu gün 25+0 Kaç kg aldınız ben şu son 2 haftada karnım şişti ve 6 kilo aldım toplam hamilelik döneminde 10 kg aldım şuana kadar Daha fazla almak istemiyorummmm
DilekYasar Bende 24 haftalık hamileyim. Bebeğin tekmelerini hep kasıkta aşağıda hissediyorum niye yukarı çıkmıyor bu kız kendi kendime diyorum normal mi sürekli kasıkta tekme atması ya🙄😀
Gnl01 Ben 26+1 haftaligim bebegin hareketlerinden dolayı uyuyamıyorum artık biran önce gelsede rahatlasam😮💨
Fatma11temmuz Sırt ağrılarını nasıl hallediyorsunuz Kızlar bide kaçıncı haftada hastane çantasını hazırlıcaksınız
Melisssssss Fatma11temmuz ayy evet yatakta rahat uyumamak çok zorluyor ne tarafıma dönsem oram ağrıyor sola doğru yatmaya çalışıyorum özellikle bacağımın biri yastığın üstüne atıyorum öyle yatıyorum sen nasıl yatıyorsun canım
meva_asil_moms Bebgim2023 25+6 haftalık haraketlerini ilk defa dün gece hissettim göbek deliğinin o bölgede karnım çok büyüdü 2.gebelik olduğundan bu kadar büyüdü sanırım kızımda 9 aylıkken böyleydi karnım