Mesmerize Genetik testler yaptırın kan pıhtılaşmasi vs
gibi aklınıza gelebilecek butun testleri neredesiniz bilmiyorum ama bursa uludag üniversitesinde tekrarlayan gebelik kaybi bölümü var Özel bir bölüm onun gibi araştma hastanelerine git
bende 2 kere evlatlarimi ellerime toprağa koydum 2 oğlumuda kalbi durması sonucu ile karnımda kaybbetim nedeni bilinmiyor çünkü bugüne kadar yaptırdığımız butun genetik testler hersey yapıldı temiz çıktı hic bir sorun yok hatta şöyle söyleyeyim tıbben hiç bir sorunumuz yok. Herkes diyor umsubyan var diyor hocalık diyor biz onada bakicaz herseyi deniycez Allahin izniyle biz yeniden evlat sahibi olmak istiyoruz bnun icinde buraa üniversite tekrarlayan gebelik kaybi bolumuene gidiyoruz ve çok iyi bir doktorum var Mehmet aralatalay Allah binkere razi olsun yardımcı oldu bize ve sende yeniden başka doktorlara git lutfen isyan etme dua et ben inanıyorum ki sen de evladını kucağına alacaksın bende bekliyorum ama hiç isyan etmedim hep dua ettim halen ediyorum ümitsizliğe kapılma ne olur hep oku dua et her namaz vaktinden sonra
Ya Allah
Ya Rahman
Ya Rahim
Ya Kavî
Ya Kadîr
Oku her namazdan sonra iste Allahtan iste yüreğinle sımsıkı tutun dualarına sarıl kendini rahatlat Rabbim yüreğine inşirah ferahlığı versin dualarım seninle ve diğer tüm anne olmak isteyen kardeşlerimle Rabbim bu mübarek aylarda hepimizin yüzünü güldürsün kucağıni boş bırakmasın insAllah🤲 amin dua et isyan etme canim benim🌸