rubeyyisarah Mrymnzfurkom 39+2 yalancı sancı hissediyorum bazen kasıklarımda bazen belimde. Onun dışında bir belirti yok bekliyoruzzz
Sevdesh Mrymnzfurkom 39+2 yalancı sancılar oluyor ama hiç gelesi yok son dakikaya kadar bekleyecek gibi korkuyorum artık sezeryana mecbur kalırız diye
yagmurlu Mrymnzfurkom 38+5 haftalığız bizde cumartesi günü doğum ara ara sancılarım oluyor. Bel ağrım çok fazla var 😔
Bedihauslu Mrymnzfurkom 39+5 im hiç bir belirtim yok yarın kontrol e gideceğim ne diyecek bakalım doktor
aysecancan 39+2yim yalancı sancı bile yok.hiçbir belirti yok nişan 2 hafta önce geldi.açılma da yok salı günü suni sancı vercez dedi doktorum.biraz da korkuyorum ama yapcak bişey yok.
Mrymnzfurkom aysecancan benim nişan gelmedi merak ediyorum nasıl oluyor diye doktorum 41 e kadar bekleyelim dedi sonrasında suni verecek sanırım suniden çok çekiniyorum açıkçası
aysecancan Mrymnzfurkom benim yoğun kıvamlı ip gbi kanlı bi kısmı olan akıntıydı.ama daha önceki hafta kanama oldu doktorum ona da nişan dedi.40.haftadan sonrayı tehlikeli buluyor doktorum.tabi su plesanta bebeğin kilosu hersey bekleme süresini etkileyebilir o yüzden sizinki 41 dediyse o da normal.squat ilişki sıcak duş vs ne söyleniyorsa yapıyorum ama bi değişiklik yok.5 güne kadar olcak gbi de durmuyor 😞
Mrymnzfurkom rubeyyisarah ah bu yalancı sancılar gerçek sanıp tam heyecan, panik yapacakken geçmesi sonra rutine dönüş 🙈
Mrymnzfurkom aysecancan banada doktorum yürüyüş sıcak duşta sguat çömelme önerdi yürüyüş soğuktan dolayı çok yapamıyorum fakat çömelme ve sguat yapıyorum kasılma dışında bir şey olmuyor nazlı bebişler yerleri rahatsa demek ki ☺️
Mrymnzfurkom yagmurlu suni sancı vererek mi açılmayı bekleyecekler benimde açılmam yok sancı açılmayı hızlandırır diye biliyorum
Yldzo13 Mrymnzfurkom 39+4 haftadan kasık ağrısı, vajinada baskı ve dolgunluk hissi arada bel ağrısı bunlar olunca suqat yapıyorum yürüyüş yapıyorum açılma olsun diye pazartesi günü doktora gidicem bakalım ne olacak
Mrymnzfurkom Yldzo13 bende de aynı şekilde umarım açılman vardır. Canım sguat yaptıktan sonra kasılman oluyor mu?
naciye_KM 39haftalık olduk Bugün bel ağrısı ve kasıklarda baskı var. Nstde sancı çıkmıyor, halâ açılmada yok.
Mrymnzfurkom naciye_KM bel ağrısı benimde 37. haftadan beri olduğu için ağrısına alıştım artık sanırım önemli olan şiddeti.
Yldzo13 Mrymnzfurkom evet oluyor benimle aynı olam bir arkadaşım vardı bugun gitmiş açılman var demiş
Yldzo13 Mrymnzfurkom umarım olmuştur ama şöyle vajına da genişleme olduğunu anlıyor insan doktorum demişti eğer esnmeişse açılman başlamıştır ya da olursa da hemen açılma olur diye