Nazli-61 Kızlar, devlet takipli olanlar kaçıncı haftadan sonra 2 haftada bir gitmeye başladınız kontrollere? Benim doktorum ayda 1 çağırıyor şuanlık 32. Haftadayım 34. Haftamda kontrolüm var tekrar
Seyma_122 Nazli-61 dün gittim 33 haftaligim şu an bundan sonra iki haftada bir gitmem gerektiğini söyledi doktor
Halimbey Ozoooo artık o dönem sırasız gitmeye başladım ben haftaya gel diyor kağıt alıyorum doktordan direkt nstye gönderiyor sonra muayeneye alıyor konuşun doktorunuzla randevu bulamıyorum randevusuz gelsem olur mu diyin illa kabul eder son haftalar sonuçta
Nazli-61 Ozoooo Allah Allah ben Trabzondayım Burdada kadın polikliniği her hastanede yok ona rağmen buluyorum tabi içeri girmek muayene olmak zor oluyor kalabalıktan ama yinede şükür inşAllah sizinde bi kolaylığı olur
Ozoooo Nazli-61 ben özele gidiyorum canım randevu sürekli farklı bir doktora gitmeyi de sevmiyorum herkes ayrı konuşuyor mecbur böyle devam edeceğiz inşallah
Ozoooo Daisy0000 ben Aksaray canım çok nadir bulabiliyorsun onuda hep aynı doktora alabilmek imkansız
Nazli-61 Beriiil anladım canım ya her hastane farklı takipli yukarda bi arkadaşım 28 den sonra demiş bakalım artık bize ne zaman der doktorumuz
Beriiil Nazli-61 sağlıkla bebişleri alalım kucaklarimiza inşAllah ama genelde benim bildiğim 34den sonra başlanılıyor egerki herhangi bi şikayet yoksa o şekil oluyor
Halimbey Nazli-61 ya haftalık başlarsınız artık ya da 36dan sonra haftalık başlar ben 32den beri haftalık gidiyorum
Ozoooo Halimbey ben ilk haftamdan bu yana bulamıyorum maalesef 16 haftalık şuan son ayım değil daha henüz bıraktım zaten randevu aramayı da