Sevsev0940 Eceaysezdmrr bnm ilk cnm uygulamaya gore 19 mayis diyor gerisini allah bilir cnm normal mi olur sezeryan mi daha bilgim yok
Edda28 Yaprak_erdu bende de idrar yolu enfeksiyonu var hemde çok yüksek ne kullandıysam geçmedi tekrarlayarak be artarak devam ediyor ama doktor bununla ilgili demedi o ağrıyı bebek diyaframa baskı yapıyor büyüdükçe dedi bana da
MomLife- Edda28 monodur şase kullandın mı ? Kullanmadıysan öneririm araştırabilirsin gebelikte kullanımı sakıncalı değil
bendiyebiriii Gunay_18 ilk gebeliğiniz mi? Benim de sizden 1 gün önce de ona göre kendi sezeryanımla ilgili tarih planlayacağım😅 daha doktorumla bunu konuşmadık çünkü
Gunay_18 bendiyebiriii ikinci sezeryanım ama bizde daha belirlemedik doktorum 38 39 a doğru alırız dedi ama tahminimce 5 Nisan gibi görünüyor
nez10 ikiprensesannesi06 ah bana bi sorsan biz 27gün erken alınıyoruz hem ikiz hem tüp bebek riske atmafı Dr muz
Edda28 MomLife- yok cnm kullanmadım bugün doktordan geldim başka bir antibiyotik verdi doktor bakalım onu kullanayım haftaya tekrar gidicem geçmezse doktora söylerim yazsın onu alayım bari