Edda28 Sirac_ve_annesi_ ya öylede öldüm öldüm dirildim bir ara resmen 😊 öyle böyle bir ağrı değildi acile bile gittim duramıyorum diye bide benim 3. Bu ilk de değil ama öbür hamileliklerde hiç yaşamadım böyle bişey ondan korkmuştum ama neyseki sorun yokmuş 🙏☺️
Sirac_ve_annesi_ Edda28 öyle zaten cnm ben dedim acaba kalp krizi mi geçiriyorum diye düşündüm benimde üçüncü gebeligim diğerlerinde olmadı her hamilelik bir değil işte
minikbezelyemmm Betulsah sizinle de aynı rabbim sağlıkla doğmayı nasip etsin zamanında gelsinler inşallah
Edda28 Sirac_ve_annesi_ aynı aynı bende öyle valla inşallah hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza 🥰
Makedonsko_devojce1213 Yolumuz daha uzun 249 🤲🏻☺️ Allah’ım sağ sağlim kucağimiza almayı nasip etsin hepimize ❤️
Eceaysezdmrr Sevsev0940 13 15 arası gibi ama bir sezeryanım var benım bunuda erken alırlar büyük ihtimal
Yaprak_erdu Edda28 evet Tam göğsümün altında ağrı vardı ama bugün doktora gittim benden hem idrar tahlili hem kan tahlili istedi ve idrar yolu enfeksiyonu çıktı ondan dolayımış dedi doktorum
Edda28 Yaprak_erdu bende de idrar yolu enfeksiyonu var hemde çok yüksek ne kullandıysam geçmedi tekrarlayarak be artarak devam ediyor ama doktor bununla ilgili demedi o ağrıyı bebek diyaframa baskı yapıyor büyüdükçe dedi bana da
Sevsev0940 Eceaysezdmrr bnm ilk cnm uygulamaya gore 19 mayis diyor gerisini allah bilir cnm normal mi olur sezeryan mi daha bilgim yok