06minik17 DilaraBozkurt yok canım kabul etmiyorlar. Sürekli takipli hastası olman lazım doğum için. Bu ara çok talep gördüğü için hastane baya kalabalık olmaya başladı. Bazen kendi hastaları bile doğum için sıra bulamıyormuş.
06minik17 DilaraBozkurt istersen şansını bi dene. Kontrole git. Zaten gittiğin zaman sana devam edip edemeyeceğin hakkında bilgi verir doktor.
Glsnarstrn Ben randevu almıştım ilk defa yanlış bölümden almışsın dedi dr gebe polikliniğinden almalısın dedi ama 182 yi aradım öyle vermiyor randevuyu.siz nasıl aldınız o bölümden yardımcı olur musunuz?
Pnrmhmmd Glsnarstrn evet bende de aynısı oldu çok saçma gebe olduğunu belirtiyorsun ama jinekolıgkan veriyor
Kbrkn Glsnarstrn aynısı banada oldu gittim bakmadılar randevu aldım yarın tekrar gidicem. Mhrs nin programını indirdim ordan aldım randevuyu
Deletedmom411 Glsnarstrn Pnrmhmmd Glsnarstrn MHRS uygulamasını indirin kızlar telefonunuza yada İnternet üzerinden randevu alın kadın doğum seçince zaten kadın hast. Ve gebe polik. Yazıyor altlarında :) nüfus cüzdanı bilgilerinizle üyelik açabilirsiniz üyeliğiniz yoksa
Glsnarstrn Pnrmhmmd ama doktor bilmeden geldiğin için bakacağım normalde bakmıyorum dedi. bu defa bir Kerelik baktı bi daha gebe kliniğinden al dedi
Pnrmhmmd Deletedmom411 mhrs ye giremiyorum ya napcam şifreyi alamıyorum normal nasıl İnternet üzerinden alınıyor