06minik17 Glsnarstrn valla ben bugün hastanedeydim çok kalabalık oluyor. Eğer doktor farketmez benim için diyorsan sabah 7 buçuk gibi gidip sıra alabilirsin. Ama Fatma hanım hergün orda olmuyor. 20 kasıma vardı MHRS de. İstersen ordan bak.
06minik17 Glsnarstrn yeşim özkan var 14 üne. Oda iyi. Tuncay bey var ama genelde bayan asistan oluyor. Kendisi olmuyor. Tercih senin. İllede elif hanım dersen 20 sine alcan randevuyu. Acele et dolarsa bi daha bulamayabilirsin yakın tarihe.
Glsnarstrn 06minik17 teşekkür ederim yeşim hanım veya elif hanıma karar verip birini tercih edeceğim 😊
Deletedmom411 06minik17 Tuncay küçüközkan a muayene farkı oluyor mu acaba ben ilk defa gideceğim 27+1im haftaya randevu aldım 28+1 olacağım
06minik17 Deletedmom411 canım o doktor hiç olmuyor genelde asistan bayan bakıyor onun yerine. Fark oluyormudan kastın ne onu anlayamadım😊
06minik17 Ayminaa doktor karar veriyor ona canım. Genelde 38. Haftadan sonra yapıyorlar sezeryan. Bebekte bi sıkıntı olmadığı sürece. Ne kadar geç o kadar iyi. Doktor daha iyi bilgi verir sana. Kontrole gittiğin zaman sor😊
Deletedmom411 06minik17 var da bazı hastanelerde proflar ücret talep ediyor ya canım araştırma hastaneleri ondan :)
06minik17 Deletedmom411 orada öyle bişey yok canım. Zaten kendisi de durmadığı için ücret talebi falan olmaz 😄 ama elif hanıma almaya çalış. O daha iyi
Deletedmom411 06minik17 Hilmi Yıldırım aldım canım, elif hanım çok geçe vardı benm de haftam geçiyor o tarihe 28 den sonra almıyorlarsa geç kalıyorum, birde uyuşmazlık iğnesi olmam gerek 28. Hafta da o yüzden cumaya bu doktora aldım bu doktor nasıl
06minik17 Deletedmom411 hmm anladım canım. İyi yapmışsın. Haftan büyükse kaçırma tabi. Kim olursa ona al.
Pelus Ben orada takipli değilim,ancak geçen akşam aciline gittim bebeğimin hareketlerinde 2 gündür azalma olması sebebiyle.tertemiz,bomboş,tek hasta bendim diyebilirim,doktor çok tatlıydı. Hemşire ilk gittiğimde neden takipli olmadığınız halde geldiniz filan dedi,endişeli olduğum için birşey demedim,devletin hastanesi sanki onun yeriymiş gibi. Benimle aynı şikayette gelen hamileleri 24 saat gözlem altında tutmak amacıyla yatış verilmesi gerekiyormuş prosedür gereği ama yer olmadığı için kabul etmediler beni,zaten yatıştan da yana değildim,eve geldim bende. Ama çok sevdim orayı,sezaryen yapsalardı isteğe bağlı kesin oraya giderdim.