limoncicegimFO Akanans 3 gün 2 gün aralıklarla ilişkiye girdik düzenli olarak hamile kaldım birde kafan rahat olması gerekli
LeylaNil92 Akanans Mfk vitaminleri.. aynı zaman da diyet spor ve her gün yürüyüş.. 4,5 sene sonra hamile kalabildim. Fazla kilom vardı gerci hala var. Bi de her sey vaktini zamanini bekliyor tabiki.. Allah Ol derse oluyor..
KurkmantoluMadonnaa LeylaNil92 boyunuz kaç ve kaç kilo ile hamile kaldınız özel değilse😊 hayırlı olsun 🌸
Mhande Akanans öncelikle kafamdan bebek düşüncesini tamamen sildim 3 gun iliski 2 gun ara şeklinde devam ettim o ay hamile kaldım belimin altına da yastık koydum 40 dk filan kalkmadım sonra duş aldım
LeylaNil92 KurkmantoluMadonnaa Tesekkur ederim ☺️ Boy 1.68 ve 91 kilo ile hamile kaldım. Ki bana bi doktor zayiflamadan tedavi bile olamazsin demisti.. Kilo almaya cok müsait oldugum icin 4 ayda 6 kilo aldim bile 😔
Seydo54 Akanans pozisyon degistirdim, 🙈☺ ilkindede ayni sekilde ikincisinde de ayni sekilde ve ikiside erkek🙈 sorma utanirim🙈
bsranur123 Seydo54 ayyy tykuzum bana özelden pozisyonu ustten anltrmsn cok detaylı degil anlyblcgm sekilde olsa yeterli yani
KurkmantoluMadonnaa LeylaNil92 bazı doktorlar bir şeyi unutuyo. Herşey Allahın elinde.. ol der ve oluverir🤲 Rabbim sağlıklı bi hamilelik, kolay doğum ve sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin❤️
Likayolcusu Bfduam burda okuduğum kadarıyla femara daha etkili ben klomen hiç kullanmadım ama burda klomen kullanıp olumsuz sonuç alan ama femara ile ilk aydan gebe kalanları okumuştum
Asgjm Akanans clife macun kullandım ikinci ayı, iki arkadaşımda onu kullanıp gebe kaldı denedim benimde oldu tabi bir vesile kaynağı ,ilk ay adet düzenim bozuldu geç oldum ikinci ay çok şükür guzelhaberi almıştım öncesinde tüp bebek vs de denemistik
Minikannemm Akanans hamile kalmak için ilişkiye girdiğimde olmadı umursamadan oluruna bıraktım çok geçmeden hamile kaldım
miraclee_ Yaşınızın genç olduğunu tahmin ediyorum ama benim gibi ileri yaşta olup hamile kalmak isteyen varsa ve okuyorsa bu yazıyı diye yazayım istedim. Tüp bebek tedavisi oldum ve başarısızdı. Akabinde doktorum PRP önerdi. O işlemden sonra hemen ilk adetten sonra hamile kaldım çok şükür bin şükür☺️ 🧿 . Ovülasyon dönemini de takip etseniz çok iyi olur. Zaten biliyorsunuzdur. Eşiniz de vitamin filan kullansın bir siz çabalamayın 😒😉
Smyr07 Akanans benim iki çocuğum var ama ikinci evliliğim de yine bebek istedik ilk başlarda olmadı 2 kere kimyasal gebelik geçirdim sonra mfk takviyesi kullandım o ay hamile kaldım vitamin eksikliği de engel olabiliyor Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
minigin_annesi11 Mutluemos Mutluemos ben de inanmamıştım ilişki sonrası bacaklarınızı kaldırın vs diyorlardı. 3 ay geçti evliliğimden dur bi deneyim dedim ve hamile kaldım :)