Hilalt26 nur34_ özele gittim once devlette devam edeceğim. Bu ay sonunda başlayacağım. İnşallah iyi Dr denk gelirim.
s100516 Hilalt26 nasıl dayanabildin ya ben doktordan dönüşte başlıyorum gün saymaya 😁 ayda bir gidiyorum aylık kan tahlilimi yaptırıyorum kan değerim troidim birde enfeksiyondan dolayı idrar falan
Rabia_91 Elimde olsa her gün giderim,hatta eve ulturason makinası alırım. Yani doktorun da uyarması lazım o kadar uzun ara olmaz bence. Allah korusun bebeğe karnında bişey olsa, hele ki ilk 3 ay 10 gün 15 günde bir gitmek lazım.
Lavina Hilalt26 ben 3 ayıma gireceğim 2 kere gitim randevu bulursam haftaya tekrar gideceğim ikili test yaptım hem kontrol hem cinsiyet öğrenme umuduyla tekrar gideceğim 😃
Songuleyup Hilalt26 yani bisey diyemiyorum cokmu mesgulsunuz firsatiniz mi olmuyor e ama hamile kalinmasida tesadufi bisey degil bilincli bisey istenerek olan bisey yani 1ci ve 9cu ayda gidin isterseniz gercekten cok sasirdim. Ben ozele gidiyorum doktoru arastirarak buldum ve artik ona gitmeye karar verdim ilk gittigimde doktorda bana bisey demedi ben dedim bana randevu olusturun diye herseyi sordum suan o sekilde ilerliyoruz.
Songuleyup Hilalt26 sık sık gitmeye gerek yok bi problem olmadigi surece ama en azindan ayda 1kez gidin bence kilosu boyu sagligini gorursunuz.
arirangg Hilalt26 Nasıl dayandın o kadar. Doktorum bana 1 ay sonra gel diyor. Her seferinde dayanamıyorum, 3. Haftada gidiyorum
1Gozde1Yusuf- Hilalt26 kiz bide doguma git tamamdir😆😆 hakkaeten nasil dayandin ben 2 hafta da bir gidiyorum ama o bile gecmiyo sanki ustelik tarama testleri zamaninda geciyo o kadar uzun ara verme🥰
ballikedii Hilalt26 ilk 3 ay düşük riskinden dolayı her hafta gittim 12. Haftadan sonra 3 haftada bire düştü şuan 3 haftada bir maşallah nasıl dayanacaksın ya
ikbalk Hilalt26 hiç mi gelişimini merak etmediniz anlamadım açıkçası. 2li taramalar, sizin sağlığınız için olan kan tahlilleri vs.. bu kadar nasıl umursamaz olduğunuzu hayretler içerisinde okudum
rubeyyisarah Hilalt26 bence insanlar abartıyor dostum :) ideal bir süreç ben 39 haftalık hamileyim toplam 4 defa gittim. Avrupada ultrasona en fazla 3 defa giriliyor. Ultrason bebeğe ağır gelen bir cihaz en iyisini en yapıyorsun. Türkiyedeki kadınlar çok endişeli her an bebeğime bir şey olur kafalarından çıkmaları gerekiyor bu benim düşüncem. Afrikada kadınlar doktor yüzü görmeden doğururken bu kadar abartılması bana garip geliyor:( herkesin düşüncesinden farklı bir görüşe sahibim belki ama herkes çocuğunu düşünüyor herkes bebeğinin sağlığını önemsiyor tabi ki sadece bu kadar abartılması anormal bir durum yokken dahi gidilmesi garip..
s100516 rubeyyisarah ama anormal bir durumun olup olmadığını hissedemezsek? Ultrason cihazının bebeğe ne gibi bir zararı var ben hiç duymadım size aksi cevap vermek için sormuyorum yanlış anlamayın sizin bildiğiniz bizim bilmediğimiz bişey varmı araştırılan bu konuda? Bence rutin her ay kontrol olmalı bir çok şey okuyabilirsiniz örneklerini burada, gebelikte rastlanan bir takım rahatsızlıklar(bildiğiniz veya bilmediğiniz) ilaç tedavisi gerektiriyor abartıldığını düşünmüyorum yani 🌸