menessare Bende ağızdan kaldıramadım midem çok kötü oldu sonra diğer yoldan aldım cok şükür geçti gitti darısı basına inşallah
Turuncubebik Besstee vajinal olarak daha etkili olduğu kanıtlanmış. Ayrıca ağızdan alınca resmen psikolojik hap içmiş gbi oluyor kafa hiç işkende etme kendine zaten vajinal daha koruyucu
Rabia04_09 Besstee İlk haftalarda benimde kanamam olunca kullanmıştım doktorum vajinal kullanırsan daha çok etkili ve yan etkisi daha az olur demişti çok şükür bi problem yaşamadım
Tgck Besstee ben vajinadan kullandım hep, uygularken midem bulanıyordu eczaneden ameliyat eldivenleri aldım yutmak daha zor geliyor bana birde alttan kullanınca yan etkileri de olmuyor sadece akıntı yapıyor ertesi gün ama oda rahatsız etmiyor
Ummberaa Besstee Halen kanamanız var mı benimde sekizinci kere kanamam başladı iki güne bir kanamam oluyor ultrasonda kanama alanı doktor görmedi ama halen devam eden ve kısıklarıma çok ağrı yapan bir kanamam var
Besstee Ummberaa kırmızı bi renkte değil kahverengi olarak geliyor birikmiş kanmış doktor öyle söyledi benim kese etrafında da kanama alanı gözüküyor hergün düzenli olarak geliyor
Acemianne0 Besstee hiç korkmayın. Sağlıklı bi gebrlikse 9 ayda kanama olsanız hiçbir şey olmaz bebeğe. Ama sağlıklı drğilse kanama bile olmasanızda.. Bana doktorum böyle demişti. O yüzden stres yapmayın güzel olacak her şey Allahın izniyle
Eda06 Besstee ben vajinal alıyodum hiçbir yan etkisi olmadı. Ağızdan almak istemedim zaten bi sürü vitamin ilacı içiyoruz bide onu içip iyice midemi karıştırmak istememiştim
Kubrasenol Besstee ağızdan yan etkisi beni de çok rahatsız etti fitil olarak daha iyi sanki kötünün iyisi en azından
kadertugrul7 Besstee bulanti bendede ilaca başladıktan sonra oldu ondan ediyor kac haftadir ilk defa afedersiniz bugun istifar ettim ölüyorum sandim nefesimi kesti o kadar zorladiki beni son tablet kaldi insallah oda bitinde daha kullanmama gerek kalmaz bulantimda kesilir
Mhmtefeaysnr Besstee bende kullanıyorum doktoruma sormuştum fitil olarak kullanabilir miyim diye kanaman varken fitil olarak kullanmamalısın demişti
Besstee Mhmtefeaysnr hay allahım ya benimde doktorum lekelenmelerim bildiği halde kullanabilirsin dedi ne yapacağımı şaşırdım artık
inciminel Besstee ben Çapa’da Perinatoloji takipliyim ve Prof bakıyor bana başka bir doktor ağızdan yazmıştı bana ama profın ilk dediği şey progestanı kesinlikle vajinal al adamın 40 yıllık deneyimi var bir bildiği vardır herhalde :) Benim yoğun kanamam varken iğne olarak lekelenme varken ise direkt vajinal aldım çok iyi geldi. Ağızdan alınca kafa yapıyor etkisi daha geç
siyahinciii Ben hap olarak kullanmaya başladım daha dün doktor verdi saf ve salak gibi yapıyor ilk bebeğimin kalbi durmuştu tedbir amaçlı ama ne yapacağımı şaşırdım kafamı kaldıramıyorum
Besstee inciminel bende vajinal alarak şuan devam ediyorum peki durumunuz ne vajinal alarak kesildi mi lekelenmleriniz ben 5gündür vajinal alıyorum