Besstee Arkadaşlar ben progestan kullanıyorum ağzından alıyordum beni biraz kötü yaptı yan etkileri doktorum vajinal olarakta alabilirsin dedi lekelenmelerim var sizce ağızdan mı daha sağlıklı vajinal olarak almak mı
Besstee [silindi] evet normalde ateş uyku mide bulantısı yaparken şimdi onların hiçbirini yaşamıyorum
Besstee Aymina14 doktorum lekelenme bildiği halde vajinal alabilirsin dedi ağızdan alınca yan etkiler çok oluyor 2buçuk yaşındaki kızıma bu sefer verimli olamıyorum 😔
ArvenMom sorybaby yerleştirmeme rağmen aşağıya iniyor fitil ve bu zorluyo malesef o yüzden ağızdan alıyorum günde 2 defa
Busimss Besstee ben oğlumda da vajinal kullanmıştım. Şimdi ki hamileliğimde de vajinal akıyorum hiç bir yan etk görmedim. Gayet güzel gidiyor bence vajinal daha etkili rahim ağzını kapatmak için kullanılıyor zaten.
Simayla Besstee bende fitil olarak kullanıyorum leke ara ara devam ediyor doktorum ağızdan günde iki defa dedi bende değişik sordum bunu hangisi daha etkili aceba
Besstee Simayla kaç haftalıksınız benim hergün lekelenmelerim var. Bu sorunu çok kişide duydum bu sene ya
kadertugrul7 Besstee fitil seklinde kullaniyorum bende yan etkisi oldu ama aşırı bisey olmadi agizdan alimda daha cok yan etki oldugunj duydum cogu kiside
Besstee kadertugrul7 evet çok fazla uyku ve sersemlik yapıyor vücuda ateş geliyor bi anda mide bulantısı ve aşırı baş dönmesi yaptı bende doktorum da çok normal bunlar ilaçtan dolayı demişti
kadertugrul7 Besstee bulanti bendede ilaca başladıktan sonra oldu ondan ediyor kac haftadir ilk defa afedersiniz bugun istifar ettim ölüyorum sandim nefesimi kesti o kadar zorladiki beni son tablet kaldi insallah oda bitinde daha kullanmama gerek kalmaz bulantimda kesilir
Acemianne0 Besstee bende aylarca kullandım. Zaten bulantılarım vardı eğer ağızdan alırsam daha çok bulantı olabilecrğini söylemişti doktorum o yüzden kullanabilirsen vajinal olarak kullan dedi. Hem o şekilde daha etkili oluyormuş
Besstee Acemianne0 inşallah geçer bi an önce sıkıntılarımız vajinal almama rağmen lekelenmelerim devam ediyor doktor kese etrafındaki kan bitine kadar devam edeceğini söyledi ama insan korkuyor 😔
Ummberaa Besstee Halen kanamanız var mı benimde sekizinci kere kanamam başladı iki güne bir kanamam oluyor ultrasonda kanama alanı doktor görmedi ama halen devam eden ve kısıklarıma çok ağrı yapan bir kanamam var
Acemianne0 Besstee hiç korkmayın. Sağlıklı bi gebrlikse 9 ayda kanama olsanız hiçbir şey olmaz bebeğe. Ama sağlıklı drğilse kanama bile olmasanızda.. Bana doktorum böyle demişti. O yüzden stres yapmayın güzel olacak her şey Allahın izniyle