iremiyy Kızlar %100 sonuc vermediği için yaptırmadım sizce yanlıs mı yaptım yaptırmayanlar varmı benım gıbı
Merveee_56 iremiyy canim bende yaptırmadım ama ense kalınlığı ve nazal kemiğine baktırdım ense kalin çıksaydı fetal dna yaptiricaktim direk
2aslan_annesi07 iremiyy ben hiçbirini yaptırmadım 22+3 te detayliya girdim devletteki doktorum da söyledi aldırma vs dusunmuyorsan yaptırma ama detayliya gir çünkü kesin sonuç vermiyor ve yanılma payı da yüksek ama detaylı önemli bı problem varsa bebekte doğum sonrasında hemen mudahele edilebiliyor
Busimss iremiyy bebekle ilgili herşey risk alınmamalı bence ama tercih meselesi ☺️ ben herseyi yaptırmıştım oğlumda şimdi ki hamileliğimde de nasipse ne gerekirse yaptıracağım.
Tire35 Bende ikili üçlü testleri yaptırmadım doktorumda kesin sonuç vermeyen şeyler bi problem gözükse aldırmayı düşünür müsün dedi düşünmediğim için yaptırmadık ama ayın 20sinde detaylı randevum var inşallah onu yaptırıcaz
iremiyy Sulte ikili tarama testinin günü geçince de üçlü dörtlü tarama testi var 16.19 haftalar arası
Eylulperisi iremiyy bende yaptırmadım kuzenim yaptırmıştı yüzde yüz engelli sorunlu dediler en iyi proflara gitti hepsi aynı şeyi söyledi çok kötü hamilelik gecirdi psikolojik olarak, doğurdu maşallahı var tosun gibi şuan okula gidiyor oğlu
Nazli-61 iremiyy bende yaptırmadım açıkçası Şuan 32. Haftamdayım.Sadece detaylı ultrason ve şeker yükleme yaptırdım oda sürekli tatlı yeme ihtiyacı duyduğum için gebelik şekeri vs. Olması riskine karşı, çok şükür ikiside temiz çıktı
Eylulperisi iremiyy amin kuzum cümlemizin inşallah RABBİMDE senin gönlüne göre versin evlatlarımız sağlıklı hayırlı evlat olsun insallah
Nazli-61 iremiyy inan diğerini yaptırıp çok yanlış bilgilendirilip hamileliği zehir olanları gördüm ona sebep yaptırmadım elimizde değil kafaya takacağız ister istemez o yüzden hiç gerek yok Allah büyüktür sağlıkla gelsinler inşAllah ☺️
Aaeccc Ben yaptırdım ama keşke yaptırmadaydım, ultrasonda hiçbi sıkıntısı olmayan bebeğime ikili testte risk olabilir dediler, 3 lü ve 4 lüyü yaptırmayı düşünmüyorum detaylı ultrasonu bekleyeceğim
iremiyy Aaeccc ya benim arkadasıma da öyle dediler ikili tarama testinde yurt dısına test gönderdiler sonuc temız geldi cok sukur. Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
TatyanaG iremiyy çok iyi yaptın bence detaylı ultrasondan sonra herhangi bi durumda NIFTY veya Aminyosentez. İsterler zaten