Nurella50 haksızsın canım, doktorlar bangır bangır bagırıyor yaprırın diye bunu hislerine göre değil tıp uzmanlığına dayanarak diyor. Bebekte herhangi bir sorun olur ise, doğum esnasında her doktor neyle karşılaşacağını bilmeliyiz diyor, zaten sorun var ise her hastane doğumu kabul edemiyor yeterli bölüm yeterli alanında uzman doktor olmaması sebebiyle. Bende çok pinpirikliyimdir ama buna rağmen 2 liyi yaptırdım, detaylıyı yaptırdım. Ve detaylıyı yaptırınca benden önceki kadına doktor kızdı neden ikiliyi yaptırmadın diye, çok biliyorsunuz diye uzunca anlatmayayım ama bebekte sorun çıktı ve aldırmaya karar verdiler annesi babası, yoksa doğunca ölecek dedi doktor. Yani sürekli kafada soru işaretleriyle 9 ay geçireceğine, yaptırıp mis gibi rahat hamilelik geçirmeni öneririm. Doktorlara güvenin, bir düşük yaptım orda da ne deseler yaptım inan kürtaja bile gerek kalmadı, şuan allahım nasip etsin ilk doğumum olacak bana ne derlerse yaptım, hem özel hem devlet takipliyim, ordan burdan bilgisi olmayan insanlardansa tıpa bilime güvenmek en doğrusu. Şahsi önerimdir siz bilirsiniz.