Smyydmr Nesibeee doktorların çoğu gtti zaten o hastaneden. Dalga geçer gbi bir sürü tahlil yapıp 400 lira aldılar sonra aa temizmiş tahlillerin dediler.
Smyydmr tugceeebayarrr bnde duyunca şok olmuştum bariz şekilde öyle söylemesi tuhaf. Bn zaten ilk bebeğimi 2 aylık hamileyken kaybettiğimi ve endişeli olduğumu söylemiştim bunun üzerine bna öyle söyleyerek beni dahada korkutmuştu. Karşıdaki insanın duygularını düşünmeden konuşuyorlar.
_nihall Nesibeee canim bende gebeligimin ilk zamaninda ona denk gelmistim nobetci doktordu bir kac kere muayne oldum hic begenmedim beni korkutmustu kese etrafinda kanaman var diye sonra kendi doktoruma gittim yok oyle bisey demisti ve hic aciklayici degil
_nihall Nesibeee canim bende o hastaneye gidiyodum ilk 3 ay sonra doguma kendi doktorun girmedigini ogrenince hastaneyi degistirdim
Nesibeee _nihall nereye gidiyorsun peki şimdi canım ya ben değişirim o zaman doktoru zaten çok kararsızım
Nesibeee Nefesimm doktorun kim peki benim doktorum oraya gitti halide hanımdı hayırlısı olsun ya canım
_nihall Nesibeee yuzyilda nihan hanima gidiyodum ayrildi hastaneden suan pendik sifaya gidiyorum doktorun adi burçak tok 😊
Mervealmn Bende yüzyıl hastanesine Esra şahin güneş hanıma gidiyorum gayet ilgili istedim zaman arayıp soru sorabiliyorum