Nesibeee Hilokiipendik kaynarcada canım ayyy ne güzel yüzyılda mı Doğum yapıcam ben çok memnun kaldım kızımda da
Hilokii Nesibeee inşallah aksilik çıkmazsa orda düşünüyorum serap hanım olmazsa doğurmam diyorum😂 ilk doğumda memnunmuydunuz odalar hemşireler falan nasıldı
Hilokii Nesibeee instgramdan takipleşelim lütfen kendime yakın ve aynı hastanede birini buldum çok şükür 😂 onenhilal1903 benim insta profilim 😊
Hilokii Esmerveee bizim daha 20 hafta 🙏 detaylı ultrason çektirdiniz mi ücreti ne kadar hatırlıyomusunuz
Hilokii Esmerveee benimde bu haftalarda çektirmem lazım burda sormuştum 370-400 falan demişlerdi bana da merak ettim bi sorayım dedim direk gene serap hanıma mı randevu alınarak yapılıyor nereye almam lazım
Esmerveee Nesibeee Canım miyom var ben de riskli hamilelik geçirdim mecburuz sezeryan dedi Serap hanım
Nefesimm Nesibeee oraya vericegim parayi medical parka veriyorum cok ilgisizler bana gore degmez çöpe atmak istemedim para mı
Snybyk Nesibeee bende fatma hanıma gidiyorum demek böyle düşünen tek değilmişim🙇♀️ bende değiştirmeyi düşünüyorum
Nefesimm Nesibeee zam geldi simdiki fiyatı bilmiyorm doguma 2.300tl vericm muanem 165 lira ama benim dr digrleri uygun
Nesibeee Nefesimm doktorun kim peki benim doktorum oraya gitti halide hanımdı hayırlısı olsun ya canım