1Gunes gebeliğin başından beri ishalim. 😥 33. Hafta hala haftada 2 gün ishal gidiyorum

Tugcecv senin ishal durumu farklı o halde kuzum doktorunla görüşmen daha faydalı olacaktır

1Gunes her doktora söyledim gebeliğin basindan beri testler tahliller her şey normal. Cocuklugumdan beri sık sık oluyorum zaten gebelikte kabızlık oluyor dediler diye umutlanmistim bile hatta 🤦🏻

Tugcecv evet gebelikte kabızlık oluyor genel de benimde som haftalarım artık ondan ishal im galiba .

1Gunes bol bol su iç. Oluyormus gebeliğin son haftalarında mide bulantısı da oluyormus

Bende uykumdan uyandım nefesim daralıyor niye acaba derken ishal gibiyim şuan 37+1 haftalığım

1Gunes Evet canım gece sancım başladı 5’te akşam 6’da doğurdum . Zaten o gün çatı muayenesi vardı muayeneye gitmeden sancı başladı , gittiğimde muayenede 3 cm açıklık dedi yatış yapıldı , 6.25’te kızımı kucağıma aldım ilk doğumun

zilhan bugün bebeğim sabaha kadar uyutmadı lavaboya taşındık bilmiyorum inşallah hemen doğum olmaz 🤲🙏

Tugcecv içiyorum kuzum su içmekte sorunum yok çok şükrü ama ishal olayını nasıl çözeceğim bilmiyorum

1Gunes 36+1 dün ishalden kivrandim ne alametde bugün 2cm açılmam varmış bebek kanala girmiş kafası inmiş iyice suninile doğum başlayacak yarın alakası olabilirmi ishalle kanala yerlesmenin bilmyrm dikkat et cnm

İshal doğum belirtisi diye okumuştum kızlar hayırlı olsun hakkınızda inşallah ❤️

3babyannesy evet kuzum benim görümcem de ishal sonrası 8 cm açıklık ile hastaneye gitmişti 31 ocakta doğum yaptı. Benim de ishal im var ayrıca bel agrım ve bebeğim bu gece hiç durmadı uykusuzum sürekli lavaboya gitmekten.

1Gunes aynı dün bende haraket ettikçe ağrıdı heryerim kıpır kıpır inan hiç uyutmadi 3ü geçiyordu uykuya daldgm aşırı bir haraket vardı sen çok dikkatli ol açılman oluyor kanalda olabilir bebeğin

1Gunes aynı bende öyleydim çok korkmuştum doğum başlangıcımı diye inşallah sizinki de geçer bebek baskı yapıyorsa bagırsaklara ondan da olabiliyormuş

3babyannesy evet bebeğim 28.hadtada dönmüştü bende şu an acilma olduğunu düşünüyorum çünkü vajinam sürekli uyarılıyor gibi cinsel istek uyarı var gibi bisey.

1Gunes Hala devam ediyorsa gidin derim doktorunuza beklemeyin ishal uzun sürüyorsa hamilelikte istenmeyen birşey çünkü