36+5 ishal sorunu
Bende uykumdan uyandım nefesim daralıyor niye acaba derken ishal gibiyim şuan 37+1 haftalığım
1Gunes 36+1 dün ishalden kivrandim ne alametde bugün 2cm açılmam varmış bebek kanala girmiş kafası inmiş iyice suninile doğum başlayacak yarın alakası olabilirmi ishalle kanala yerlesmenin bilmyrm dikkat et cnm
İshal doğum belirtisi diye okumuştum kızlar hayırlı olsun hakkınızda inşallah ❤️
3babyannesy evet kuzum benim görümcem de ishal sonrası 8 cm açıklık ile hastaneye gitmişti 31 ocakta doğum yaptı. Benim de ishal im var ayrıca bel agrım ve bebeğim bu gece hiç durmadı uykusuzum sürekli lavaboya gitmekten.
Ravzanur23 evet kuzum bende öyle biliyorum inşallah hemen olmaz 🙏😢
1Gunes ayy bende o haftada oldum geçti şimdi 37+4 üm
Minikbebegimaren inşallah benimde geçer kuzum lavabodan çıkamıyorum sürekli tuvaletim var gibi lavabodan çıkamıyorum.
1Gunes aynı dün bende haraket ettikçe ağrıdı heryerim kıpır kıpır inan hiç uyutmadi 3ü geçiyordu uykuya daldgm aşırı bir haraket vardı sen çok dikkatli ol açılman oluyor kanalda olabilir bebeğin
1Gunes aynı bende öyleydim çok korkmuştum doğum başlangıcımı diye inşallah sizinki de geçer bebek baskı yapıyorsa bagırsaklara ondan da olabiliyormuş
3babyannesy evet bebeğim 28.hadtada dönmüştü bende şu an acilma olduğunu düşünüyorum çünkü vajinam sürekli uyarılıyor gibi cinsel istek uyarı var gibi bisey.
Minikbebegimaren inşallah kuzum ya tek baskı yapsın ama açılma doğum olmasın.