YelizMami Mervisss anladım canm tabi ki riske atmamak lazım geçen arkadasım Doğum yaptı onda da tansiyon vardı riske atmadılar sezeryan oldu ikisi de zor sonuçta Allah nasıl nasip ederse hayırlısı olsun hakkımızda 🤗🙏🏻
Mervisss YelizMami insan canına Can olacağını öğrendiği andan itibaren kendinden vazgeçiyo Allah nasıl sevgisini nasıl veriyor içine Kurban olduğum rabbim herkese sağlıklı evlatlar versin.. kimsenin canını yakmasın🙏🙏🙏
sinifcianne YelizMami son 2 tık yok 🙄 normal gözüküyordu ama sezaryen olacak bebeğin kilosu yüzünden sanırım😒
EmreSonglSoykan YelizMami suyum geldi canim benim birsey anlamadim ilk basta sonra baktim az az geliyor hemen doktorumu aradim hastaneye giderken cok yogunlasti heryerim su oldu ilk normal olucakti sancilarimin gelmesini bekledik acılma olmasıyla birlikte ama bebegimin kalp ritmi degisince acil sezeryana alındım 1 saat yogun bakımda durdu sonra cıktı cok sükür 🙏
Cbella YelizMami 36+4 tü bugünde 37+1 deyim doktor bi haftaya sezeryan yapıcağını söyledi zaten çatım çok darmış 🤔
Tirtisin-annesi Son 22 benimde kismet olursa normal doğum istiyorum bende. Normalde doktorlar bebek 4 kiloya yaklaşmışsa bile o riske girmeyip sezeryan yapıyorlar. Insallah kendi sancılarımizla zamanında doğumumuz olur.
guluzarozgenc YelizMami evet hepsini kullaniyorum ozellikle sordum vitaminlere ilaclara devam mi dedim evet devam dedi. Benim onceki kontrollerimde hep normal sınırlar icindeydi ama bu aon kontrolde iri cikti belki cihazla alakali dedi bakalim bi sonrkainde ne olacak dedi bekliyorum bende:)
YelizMami guluzarozgenc anladım canm benim en basından beri Kilolu ilerledi 1 Aydın da içmiyorum bırak dedi
Cbella YelizMami evet dün gece çatı muaynesi yaptı çatımın epey bir dar olduğunu söyledi ☹️ normal doğuma hiç uygun değişmişim