Cbella Kızlar sizinde geceleri karnınızda yattığınız tarafa doğru toplanma oluyormu birde ben elimle tutup destek verip anca öyle dönebiliyorum yatakta külçe gibi kaskatı oluyor.aynı şeyi yaşayan varmı 🧐
YelizMami Cbella aynen kesinlikle bende öyleyim bi sağ bi sola dönüyorum anca uyuya kalıyorum ve dediğin gibi tutarak😂
YelizMami Sedaaaa nasıl istiyorsan kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canm hakkında hayırlısı olsun
EmreSonglSoykan YelizMami suyum geldi canim benim birsey anlamadim ilk basta sonra baktim az az geliyor hemen doktorumu aradim hastaneye giderken cok yogunlasti heryerim su oldu ilk normal olucakti sancilarimin gelmesini bekledik acılma olmasıyla birlikte ama bebegimin kalp ritmi degisince acil sezeryana alındım 1 saat yogun bakımda durdu sonra cıktı cok sükür 🙏
YelizMami Mervisss bu zaman a kadar doktorum bana hiç yapmadı zaten sancınla geldiğinde ebeler bakmıyorum açılman varmı diye bende önceden basılması gereksiz korkutuyor insanı
Mervisss YelizMami ben en baştan sezeryanla olmk istiyorum İlk günden beri tamam dedi kabul etti şimdi korkma diye kabul ettiğni söylüyor Aslında güzel bişey normal doğum desteklemesi ama bende o cesaret Yok 🤔🤔
YelizMami Mervisss evet her doktor yapmaz ikisi de zor bence hayırlısını nasip etsin rabbim sezeryana karşı değilim ama bişey olmadıkça mecbur kalmadıkça normal istiyorum allahın iznile
guluzarozgenc Sevdamm benimde 4 gun once 3250ydi suan 37+1 ama o zaman iri gibi normal zor olur dedi haftaya pazartesi kontrol var yinr oyle iri cikarsa bakacagiz tekrar
Cbella guluzarozgenc ben kendim diyorum doktora bebeğim iri normal zor olur diye ama o normal doğum yanlısı hep ama o şekil hiç normal doğum olacağını sanmıyorum ben 😄o zamana 4 kilo olur en az çünkü nasıl çıkacak 😄
YelizMami guluzarozgenc gerçekten iri bi Bebek ilaçlara devam ediyormu sunuz peki benim iri diye 1 Aydır ilaçları kesti doktorum
Mervisss YelizMami bende nefes darlığı War nefes alamadığımi düşünsem panik oluyorum O yüzden sezeryan istiyorum Kendimden değil bebeğimden korkuyorum Allah korusun doğum sırasında bişey olurmu diye korkuyorum 😒😒😒
Cbella YelizMami 36+4 tü bugünde 37+1 deyim doktor bi haftaya sezeryan yapıcağını söyledi zaten çatım çok darmış 🤔
eeeqq YelizMami evet canım c.tesiye kadar gelmezse doğumu başlatıcaklar inşallah kendi sancımla giderim
guluzarozgenc YelizMami evet hepsini kullaniyorum ozellikle sordum vitaminlere ilaclara devam mi dedim evet devam dedi. Benim onceki kontrollerimde hep normal sınırlar icindeydi ama bu aon kontrolde iri cikti belki cihazla alakali dedi bakalim bi sonrkainde ne olacak dedi bekliyorum bende:)
YelizMami Mervisss anladım canm tabi ki riske atmamak lazım geçen arkadasım Doğum yaptı onda da tansiyon vardı riske atmadılar sezeryan oldu ikisi de zor sonuçta Allah nasıl nasip ederse hayırlısı olsun hakkımızda 🤗🙏🏻