adenimm_ 123esr_ biz daha hiç alışveriş yapmadık gidip toplu yapacağız odasını öbür ay alacağız ama sağolsun arkadaşlarımdan çok hediye geldi şimdi 4 battaniyesi sayısız takımlar örgü yelek ve çoraplar şanslı kız geliyor diyorum o yüzden🙏😍💕
Basak89 27 haftalık olduk tekmelerini baya hissediyorum artık çok güzel bi duygu icinde bi canlı var hareketlerini hissedince daha bi başkaymış
Basak89 Evet canım o zman anlıyosun annelik duygusunu çok hoş Rabbim hepimizin bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah😊
Maya2022 adenimm_ canım ilk hamilelikte gec hissediliyor ama evet o seyirme hareketleri çok büyük olmadigi için suan o kadar hissedebiliyorsun ama RABBİM vurmalarinida kucagimiza alıp buyutmeyide nasip etsin İNŞALLAH
yagmurb 36+1 haftalığız biz de benim de ilk hamileliğim bir an önce kavuşmak istiyorum oğluşuma şu zor günlerde yüzümü güldüren tek o dediğiniz gibi iyi ki varlar, sağlıkla gelsin bebişlerimiz🙏🏻
Yeter06 adenimm_ cuma günü hastaneye gidcem yürüyemiyorum fazla bir kaç adımda bebek sertleştiriyo kendini hiç anlam veremiyrm
Ece61 adenimm_ 39+3 ve 4 gün var doğuma yazıyor uygulamaya göre heyecan çok yok neden bilmiyorum ama iyi galiba böyle olması 😂
Ece61 adenimm_ normal bekliyoruz Allahın izniyle normal olur inşAllah her şeyin hayırlısı o an heyecan gelir tabi nasıl doğurucam heyecanı 😂