elifdiyebiri17 Kayaozge her doktorun tarzı farklı nst ölçümü yapılırken yanımda 28-29 haftadan hanımlar da vardı :) bazıları 36 ya kadar almıyor nst ye
Mommy61 elifdiyebiri17 evet ben 28den beri giriyorum sancım da yok ama düzenli bi şekilde girmemi istiyor muayene öncesi
Kayaozge elifdiyebiri17 Doğrudur yani benim ilk hamileliğim olduğu için bu nst konusunda fazla bilgim yok bende o yüzden sormak istedim buraya ☺️
elifdiyebiri17 Kayaozge kasılmalarım var dediğinizde kesin alırlar diye düşünüyorum çünkü bana da sordu kasılmaların sancıların başladı mı diye :)
Kayaozge elifdiyebiri17 Kasılmam var var olmaz olur mu dün daha çoktu geçti ayın yirmisinde de randevum var gittiğim de muhakkak söyleyeceğim 🌸☺️
elifdiyebiri17 3babyannesy benim de sancım olmamasına rağmen bakmak istediler sanırsam ilerleyen zamanlarda karşılaştırmak için :)
elifdiyebiri17 Damlaa92 benim doktor ne kalp atışına bakıyor ne kilosuna 😅 iyi bir sıkıntı yok diyorlar o kadar :)
Aysnraltn Kayaozge benim de bugün 32. Haftam doldu kontrolüm vardı çektiler bana 2 hafta sonraya yine gel dedi doktorum
Kayaozge Aysnraltn Bende 32.haftamdayım kontrolüm var gidene kadar 34 oluyorum ☺️ Beni de alırlar her halde
ayseuarslan Haftadan nst’ye başlanır genelde. Nst sonucunuz normal. Sancı yok. Doğum sancısı için alt çizgide 70-100 vuran sancılar olması lazım. Böyle yüksek yüksek tepeler olur.
Elifkrgz ayseuarslan Ben bugün çalışamaz raporu almak için geldim yatışım yapıldı :) Suyumun fazlalığından dolayı bebek çok hareketli sancım çıkıyor ama hiç bi şekilde sancı hissettmiyorum, bugün eve gitmek istiyorum umarım çıkarırlar..