Azizinannesi2 geliyormuş elimizden bulunduğumuz ilçeye iki aile geliyormuş her tarafa haber verdik az çok ne olduysa bugün evler temizlendi yarın eksikler tamamlanacak belediye baza falan verdi içim bir çocuk kadar bayram yaşıyor yarın onlar için hazır olursa öteki akşam her evden bir tabak yemek isteyecem bir sürü çeşit olsun çocuklar için kıyafet topladım kardeşim gıda kolisi yaptı annem baklava açtı Babam usakta inşaat işçisi elleri donmus bugün çalışırken çok soğukmuş 500 lira gönderdi ablam yeni doğan çocuğunun hayrına battaniye yastık ne varsa bende yeni evlendim mutfak esyamdan vermeye karar verdim esim az da olsa kömür odun ayarlayacak ya cok mutluyum çok tabi yardım istediğim bir kaç kişi yardım etmedi vicdanları bilsin uyuyamıyorum sevinçten yardım da isteyenlere yardım edermiş gibi yardım edecem yeğenim için tam altın takacaktik o parayla kardeşim somun ekmek kasar salam domates salatalik marul boyle sandivic yapti elleriyle dua okuya okuya meyve suyu şu aldı kahve Malatyaya bizzat gidip dağıttı Allahim çok şükür çok şükür iyi ki var iyi ki verdik söyle söyleyeyim geçen ay kirayı ödemekte zorlanan annem babam öyle bir bereket düştü ki Hamd olsun Rabbim birlerini bin etsin verin vermekten korkan o acizlerden olmayın arkadaşlar dua da edelim Rabbim bizi tez zamanda selamete çıkarsın Rabbim ümmeti Muhammed Mustafanin yardımcısı olsun Rabbim Eyüp Sabri versin enkazda çalışanlara güç kuvvet altındakilere dayanma gücü versin inşallah