Dilaraanl Patito__ evet canım zehirli guatr cıkmıs ilac vermis ama kesin cözüm ameliyat demis bakalım
Patito__ Minik1Civciv cnm endokrinoloji bolumune direk randevu sana cikmaz ilk once dahiliyeye gideceksin o sevk edecek bosuna o bolume randevu beklemeyin
pelinacar01 FatmaAselinAnnesi_60 benimde 3.75 çıkmıştı doktor normal ama hamilelikte 2.5 altına düşmesi gerek demişti günde yarım hap kullandım 0.75 e düştü şimdi hafta içi yine yarım hafta sonu yarımın yarısı olarak devam ediyorum sanırım doğuma kadar devam edilecek
FatmaAselinAnnesi_60 pelinacar01 ben sürekli ilaç kullanıyorum benim ki hiç düşmüyor hep 3.30 normal evet öyle ben yüksek dozda ilaç kullanıyorum 100 mg ve doktorum korkmamam gerektiğini söyledi ilaç dengeliyor sen de sürekli kullan ve hiç korkma Allah’ın izniyle pelinacar01
1996snl Dilaraanl ilaçla düzenlenir hemen bi dahiliye doktoruna git düzene koyar ilaç verir dahiliye düzeltmezse endokrine yönlendiriyor sistemden açıp
1996snl Lina-Annesi benm de yaptırmam lazım devlette ilk defa muayeneye gittim 19gaftalık dedi bana şehir dışımdayum evime gidince yaptırayım ddm umarım bende gecikmeden giderim denk gelir yoksa detaylı ultrason baktıramayacagım
Momtheangel Dilaraanl çok fazla yüksek benim 7 olmasına rağmen doktor gebe kalma tekrarlayan düşükler yaşarsın dedi. 2.5 düşünce hamile kaldım çok dikkat etmeli kalp hızlı atması da tiroidlere bağlı
Cerenbuse 18.haftada farkettim tsh 5.36cikti ilaca başladım doktorumun verdiği acaba şimdiye kadar bebeğe zararı olmuş mudur?