Dilaraanl Minik1Civciv evet kuzu benim 3,06 ydı ilaca baslattılar. 2,5 un altında olması gerekiyormus bu degerin. Dahiliyeye yönlendiriyor kadın dogum doktorları. Mutlaka git erteleme
Sahnedekimadam Minik1Civciv Evet canım doktoruna söyle yeşil alan açsın.. endokrinolojiye gitmen gerek
Minik1Civciv Cayvarmiya benim de değerim 4.55 hamilelik şüphem var ilk defa bu kadar yüksek çıktı tsh sizce nereye gitmem gerekiyor dahiliye mi yoksa gebeliğimi öğrenir öğrenmez kadın doğuma mu test yapmadım daha 8 gün var adetime
Dilaraanl Minik1Civciv ben kadın doguma gittigimde kan testleri yaptı doktor, daha sonra troit biraz yüksek cıkınca dahiliyeye yönlendirmislerdi. Mutlaka gidin ertelemeyin
Cayvarmiya Minik1Civciv ilk önce kadın doğum sonra orası dahiliye ile iş birliği içinde ilacı düzenler
Dilaraanl Lina-Annesi hamile oldgmu öğrendikten sonra gitmistim kadın doguma. 3,04 cıkmıstı. Dahiliyeye yönlendirdi gittim hemen ilaca basladık
Zeyneparsln Dilaraanl Yüksek dozda tiroid ilacı kullanması lazım. Benim 8. Haftamda 16 ya çıkmıştı 100 mg ilaç kullandım normal değerine geri düştü ama hamilelik boyunca 100 mg ilaca devam tekrardan yükselmesin diye. Hamilelikte yükseliyor bazı kişilerde
Merveeylmz Dilaraanl Benimde ilk kontrollerimde kan alınca yüksek çıkmıştı ondan beri ilaç kullanıyorum şu an 38 haftadayim hala devam ediyorum 2 ayda bı kontrol ihmal edilmemesi gerekiyor
Minik1Civciv Sahnedekimadam tamam canım çok teşekkür ederim umarım randevu bulurum bulamazsam aile hekimi ilaç konusunda yardımcı olur mu acaba
Patito__ Minik1Civciv cnm endokrinoloji bolumune direk randevu sana cikmaz ilk once dahiliyeye gideceksin o sevk edecek bosuna o bolume randevu beklemeyin
Sahnedekimadam Minik1Civciv Çok uzak değilse seyrantepe etfalde çok kolay sıra bulunuyor ayda bir gideceksin zaten , bulursan ordan al
Patito__ Dilaraanl cok yuksek cnm ilac sart… Ayrica troidlerdr nodul varmi bakilmasini tavsiye ederim ayrica drlr 2.5 olmasini istiyorlar cnku troid hem dusuk hemde hamile kalamama sebebi
Dilaraanl Patito__ evet canım zehirli guatr cıkmıs ilac vermis ama kesin cözüm ameliyat demis bakalım