Tugcecv Pamuklarannesi benim kese 10mm di icine girmemis daha 10 gün sonra gel demislerdi 10 gun sonra hem bebeği hem kalp atisini gördük
Pamuklarannesi EmineSerdar gittim gittim,yine görünmedi ama daha vakit var dedi doktor 🥺🥺 inşallah güzel haber almak nasip olsun, yarın öğlen umreye gidiyoruz nasipse , 20 gün sonra dönünce tekrar gideceğim inşallah 🤲
elifcicek_07 Pamuklarannesi yanlış anladıysam affedin lütfen. Kese var bebek yok doktora gittiniz bir süre sonra yine yok dediler yarın umreye gideceksiniz 20 gün daha herşey netleşmeden kürtaj olmadan yada bebeği görmeden doğru mu anlamışım. Eğer kese boş devam ederse o 20 gün sizin için çok tehlikeli ama
Melekleriminanesiyim2 Benim kan değerin de bi düşme var bu normal değil bence yarin icin tekrara randevu aldim
Pamuklarannesi elifcicek_07 evet doğru anca gorebiliyorum kusura bakmayın anca yazdım, smdi umredeyim dün burada doktora gittim hala bebek yok 🤔 kese var bebek yok ve 2 gündür de leke geliyor bilmiyorum doktor şuan erken dedi ama bakalım hayırlısı
ilknurakdogan1 Bizde yarın gideceğiz 6+4 de görmeye hayırlısıyla görmeyi nasip etsin Allahım geç olabilir teyzemde yaşamıştık aynısını 8 haftayı bulmuştu