yasmish Minikkuzuum bagi neo aldık biz. Henüz kullanma fırsatımız olmadı ama epey araştırdık, tek elle katlanıyor kullanışlı küçük bir araba. Tavsiye ederim. 1 hafta önce pusetiyle birlikte 7800 e düşmüştü o zaman yakaladık iyi oldu
SaHil_Hayat Minikkuzuum Bende kanz ın bebek arabasını aldım daha kullanmak nasip olmadı ama kurdum denedim çok kullanışlı kolay kapanıyor açılıyor bence o kadar yüksek para birimleri vermeye gerek yok ben indirimde 2800 e aldım şuan 3900 lira falan herhslde
senaunuvar Minikkuzuum ebebek indiriminden Joie Chrome bebek arabası ve puset aldık çok markaya baktım birde denedim ama hepsi çok hantal ve kullanışsız geldi kullanışlı olanlar ise fiyat olarak baya yüksekti bu hem makul fiyatlı hem de tam bir performans ürünü tavsiye ederim. Şehrinde bir ebebek mağazası varsa gidip denemeni de tavsiye ederim ☺️
Yuncu1 Minikkuzuum bende joie chrome alanlardanım bebeğim henüz doğmadı seneler önce keşfettiğim bir araba😊 birgün bebeğim olursa dedim alacağım araba bu 😊 senelerdir hala aynıydı fikrim geçen günlerde indirimden aldık bizde pusetiyle birlikte 🌸 kullanışı hafifliği ve görüntüsü olarak piyasanın pahalı olan ürünüyle yarışacak kapasitede hem İngiliz ürünü 🥰
elifcicek_07 Bende tavsiye istiyorum çok yüksek olmayan kolay katlanan canyon travel sistem modeli gibi bir model istiyorum ama çok hantal ve sağlam değil demişler onu çok beğenmiştim onun gibi önerebileceğiniz bir model varsa kullandığınız.
senaunuvar elifcicek_07 dediğim gibi Joie Chrome modele bakabilirsiniz travel sistem olarak satılmıyor ama pusetini de alırsanız travel sistem olmuş oluyor zaten
elifcicek_07 senaunuvar bilmediğim için soruyorum travel ve diğeri arasında ki fark nedir puseti ile alınca araba koltuğuna ihtiyaç olmuyor mu 1 yaşına kadar
Tbayram Minikkuzuum https://www.e-bebek.com/baby-plus-canyon-travel-sistem-bebek-arabasi-v2-p-byp-244002 Biz bunu aldık içimize en sinen bu oldu şuan 32+1.haftadayız inşallah kızımda severek kullanır💖
elifcicek_07 Tbayram yukarda yazmıştım bu benim beğendim model evet ama malesef katlamak zormuş hantal ve sağlam olmadığını söylüyorlar. Çok beğenmiştim bunu 😞
Tbayram elifcicek_07 Biz ürünü denedik eşimle kullanımı hoşumuza gitti internetten sipariş ettik. Tabi sizin için uygun olmadıysa başka önerim yok maalesef umarım işinize yarayan en uygun modeli bulursunuz☺️
senaunuvar elifcicek_07 travel sistem içinde puset yani oto koltuğu da oluyor iki şekilde kullanılabiliyor hem araba da kullanabiliyorsunuz hem de bebek arabasında
senaunuvar Yuncu1 kesinlikle az önce kurulumunu yaptık hem çok hafif hem de çok fonksiyonel ve aşırı kaliteli duruyor. İnanın bir tanıdığım 30 bin liralık bir bebek arabası kullanıyor şuan ismini tam hatırlamıyorum ama o hem çok ağır hem çok yer kaplayan bir modeldi sadece markasından ötürü çok pahalıydı
elifcicek_07 Tbayram katlaması falan kolay derseniz yine de alacağım onu evim asansörsüz ve 3. Kat Fiyat olarak da çok uygun çünkü
Tbayram elifcicek_07 Bana hantal gelmedi sürüşü de kolay ama şuan siparişimiz gelmedi ve aktif olarak kullanmadığımız için sizi yanlış yönlendirmek istemem. Yaşadığınız yerde Ebebek varsa gidip bi bakın isterseniz orda test edin daha doğru olur