Ygmrsrcn Yenimahalle Devlet Hastanesi’nde kontrollüyüm. Doktorumdan çok memnunum ama yenidoğan bakım ünitesi 1. düzeydeymis hastaneyi değişmek için bir sebep mi bilmiyorum fakat Ankara’da devlet hastanesinde doğum yapıp memnun kalanlar varsa hastane tavsiyesi ve süreçleri ile ilgili bilgi alışverişi yapmak istiyorum
Daisy0000 Ygmrsrcn Merhabaa aynı hastanede takipliymişiz,kaç haftalıksınız, ben doktorumdan çok memnunum ama hastaneyle alakalı hiç bilgim yok,bu gidişimde soracağım .. Doğum sonrası için ,refakatçi, odalar vs nasıl sizin bilginiz var mıı
bebekveannesiii Ygmrsrcn ben GULHANE EĞİTİM VE ARAŞTIRMALAR HASTANESİ’ nde doğum yaptım çooookkk memnun kaldım gerçekten çok ilgilileri, güzeldi düşünürsen mutlaka orayı tavsiye ederim
Ygmrsrcn Daisy0000 Benimde refakatçi ve odalarla ilgili çok bir bilgim yok fakat geçen gün hastanenin ebesiyle konuştum yenidoğan bakım unitesini sordum. 1. düzey bizim ünitemiz 37 haftalık bebeklere bakabiliyoruz doktorunuz bilgilendirme yapar zaten dedi. Öğrendiğinizde banada bilgi verirseniz sevinirim. Şuan 20 hafta 3 günlüğüz.
Ygmrsrcn bebekveannesiii peki odalar ve refakatçi ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Ne zaman yaptınız dogumunuzu?
Ygmrsrcn Daisy0000 çok sevinirim. Hastaneyi çok araştırarak gittim aslında doktorumdan da çok memnunum ama doğum sonrası da çok önemli olduğu için tereddüt ettim
Ygmrsrcn bebekveannesiii eşlerin kalamadigina dair yorumlar da görmüştüm öyle bir durum var mı peki? Ve doktor tavsiyeniz var mı
Denizm922 Bende ilk kontrollerimi oraya gidiyordum doktor hemsiresi söyledi ayrıntılı ultrason yapilmiyormus ve yeni doğan uzman doktor yok dediler bide 38 haftadan önce doğum almazlar dedi benimde öncesinde 36 haftalık dogumum ve kalp rahatsızlığı olan çocuğum olduğundan tam teşekküllü olmadigindan bıraktım yoksa hocamdan memnundum
Ygmrsrcn Denizm922 ayrıntılı ultrasonu başka bir yerde yaptıracagim onu çok sorun etmedim ama oradaki ebe bana da 37 haftadan önceki doğumları almıyoruz demişti. Ben doğumhane kısmına da çıkıp bakmıştım. Belki sorunsuz bir doğum olacak ama her ihtimali göz önünde bulundurmakta fayda var. Ve kesin bir şekilde hastaneyi değiştirme kararı aldık eşimle
Denizm922 Ben çok araştırmadım doğum katına çıkıp sorustirmadim ama ayrıntılı fln yok deyince bıraktım malesef . Bence araştırılmalı mutlaka
bebekveannesiii Ygmrsrcn Yani çok mecbur kalınmadiğı sürece izin verilmiyor diye biliyorum. Doktor tavsiyem de Mustafa Öztürk çok iyi bir doktor
Daisy0000 İçime kurt düştü şimdi, ben çok memnunum doktorumdan ,ayrıntılı ultrasonu da başka hastane de yaptırdım ama , 37. Haftadan öncekileri almamaları gibi şeyler varsa sıkıntı:(
Ygmrsrcn Daisy0000 araştırma yaptığınızda da göreceksiniz zaten. 3. Düzey yenidogan yoğun bakım ünitesi olması gerekiyormuş. Bende ilk öğrendiğimde biraz tereddüt etmiştim doktorumun ilgisinden ve bilgilendirmesinden çok ama çok memnundum ama doğum anı benim için çok daha önemli