mrvsrcn esmerella37 belki idrara geç düşmüştür bak ben dün sabah negatifti benim akşama pozitif oldu azcık zaman bile fark ediyor
esmerella37 mrvsrcn 10 umda randevum var zaten varsa orda ohreniirim inşllhh vardrr 🤲🏻🤲🏻 dua edermisn bnada
mrvsrcn esmerella37 ederim tabiki Rabbim bu uğurda emek veren bekleyen göz yaşı döken her kadın anneliği yaşatsın 🤲Rabbim hiç birimizi bu duygudan mahrum etmesin
Linaa90 esmerella37 dualarım seninle canım benimde 2 senelik macera Arada 2 aşılama süreci de var rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Makedonsko_devojce1213 Linaa90 şükürler olsun Allah isteyen herkese nasip etsin banada nasip oldu kuzum 6 yıldan sonra bende smdi kan verdim transferin 14. Günü 592 çıkmış Allah’ım sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻
mrvsrcn Linaa90 bende geç yumurtladım adete göre 4+4 ama doktor sanırım düzenler aşılama tarihine göre
mrvsrcn Linaa90 hayırlısı inşallah kan verdin mi ben nasıl akşam edeceğim bilmiyorum vakit geçmiyor. Gerçi hala şoktayım o da ayrı 😂
Linaa90 Makedonsko_devojce1213 ahh canımmm Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin çok sevindim gerçekten süreç insanı yıpratıyor🌸🌸
Makedonsko_devojce1213 Linaa90 amin inşallah canım benim hemde çok yıpratıyor ama sonuca değer Allah’ım herkese nasip etsin kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın 🤲🏻😘
Linaa90 mrvsrcn evet canım belki akşam acile giderim bir de başka test yaptım o daha belirgin çoktı çizgi
Yuliaece Linaa90 Hamilesin hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah sen yinede tam teşhis için kan ver 🙏
mrvsrcn Linaa90 bende erken yapsam diye düşünüyorum aslında bu kasetti ama akşam acile kana gideceğim