arirangg Herzamanask4 Çok teşekkür ederim canım cevabın için inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız 🙏
Aysegul-26 arirangg bende 4000 lik oksapar kullanıyorum daha yeni sonuçlarım çıktığı için pazartesi günü kullanmaya başladım 12 haftalık hamileyim sen kaç haftalıksın
arirangg Aysegul-26 Ben de 16 haftalık hamileyim. Daha önceki yavrumu 10. haftada kaybettim çok korkuyorum
Aysegul-26 arirangg Allah’ın izniyle hiçbirşey olmaz hep iyi düşün duanı et ben 36 haftalıkken doğum yaptım bebeğim 1 hafta yaşadı vefat etti ondan sonra genetik test yaptırdım sonuçlarımı daha yeni aldım ve yeni kullanmaya başladım sende yeni mi kullanmaya başladın
arirangg Aysegul-26 Çok üzüldüm başın sağ olsun. Hayır ben hamileliğimi öğrendiğimden beri kullanıyorum
nk718 arirangg benim 1 kaybım var hem coraspirin hem oksapar kullanıyorum 6000 lik 1 genimde pıhtılaşma var ama sizin belki yoksa ona vermiştir fazla gelmesin diye bilemedm az gelmesi de sıkıntı diye biliyorum
arirangg nk718 Benim de 3 genimde var canım. Aspirin vermedi. 4000’lik Oksapar verdi. 6000 olsa daha iyi değil mi dedim. Yok bu yeterli dedi. Allaha ve doktoruma sığınmaktan başka çarem yok
Lina-Annesi arirangg ilk 3 ay kullandım. Sonra iki günde bir Aspirin aldim 4000 birliği kesip doktorum 6000 binlik yapti. Aspirini kesti. Hastaya göre gidişat.degisiyor. doktor ne derse onu yap..çünkü herkeste farklı durum. Geçmiş olsun
arirangg Lina-Annesi Teşekkür ederim canım. Öyle yapıyorum doktorum yeterli dedi. İnşallah dediği gibi olur. Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
nk718 arirangg anladım ne diyeyim doktor daha iyisini bilir herhalde sal salim kucağımıza almak nasip olur inşallah hepimizin
Mehtap5353 arirangg canım benim de kaybım var tüp bebekle hamile kaldım başından beri aspirin ve 4000 lik oksapar kullanıyorum
_beybisolar123 bende 4000 lik kullanıyorum sizin gibi Bana farkli bi doktor coraspin önermişti bende kendi doktoruma sordum sen zaten tedavi amaçlı xegil korunmak icin kulalniyorsun ikisinide kullanmana gerek yok igne yeterli dedi 24 haftalıgiz çok şükür
Hlmersy arirangg ilk hamileliğimde hibor kan sulandırıcı kullandım şimdi ikinci hamileliğim 19 haftalığım oksapar 4000 sadece kullanıyorum aspirin kullanmadım hic