arirangg Kızlar öncelikle devletimizin başı sağ olsun. 3 genimde pıhtılaşma var. Doktorum aspirin vermedi. Benim gibi sadece 4000’lik Oksapar kullanıp da bebeğini sağlıklı şekilde dünyaya getiren var mı?
16Tugce16 arirangg 32 haftamdayım başından beri kullanıyorum doğuma kadar devam dedi doktorum sıkıntı yapma canım yolunda gidiyo herşey
arirangg Happycatt Canım teşekkür ederim cevap verdiğin için. Aspirin olmadan sadece iğne kullanıyorsun dimi. Yetersiz gelir diye çok korkuyorum daha önceden kaybım var
Lina-Annesi arirangg ilk 3 ay kullandım. Sonra iki günde bir Aspirin aldim 4000 birliği kesip doktorum 6000 binlik yapti. Aspirini kesti. Hastaya göre gidişat.degisiyor. doktor ne derse onu yap..çünkü herkeste farklı durum. Geçmiş olsun
Gns-gur arirangg inşallah sende alırsın korkma Rabbim nasip etmişse ona hiç birsey olmaz ben ikinci gebelikte iğne aspirin kullandığım halde durdu hersey nasip hersey allahtan
Busimss arirangg enox 4000 kullanıyorum. Oğlumu sağlıkla kucağıma aldım. 2 kayıptan sonra tabiki şimdi tekrar hamileyim yine aynı kullanıyorum. İnsallah sağlıkla kucağıma alırım
Herzamanask4 arirangg benimde 2 kaybım vardı canım 3 gebeliğimi öğrenir öğrenmez ineye başladık 70 kiloydum doktor 4000 ilk yazdı sadece aspirin felanda vermedi kilo boy ve sağlık durumuna göre yetersiz kalırsa veriyoruz dedi içini ferah tut ben 33 haftalık oldum çok şükür bi sıkıntımız yok
arirangg Herzamanask4 Çok teşekkür ederim canım cevabın için inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız 🙏