Sellmaseellma bunu öğrenene kadar neler çektim bi bilsen. Herşeyimiz normalken 20. Haftada ağzının içinden konuşan cımbızla laf aldığım eski doktorum söyledi. Bide üstüne aldırmayı düşünebilirsin dedi koskoca çocuğu. Elime bi kağıt tutuşturdu. Burda fetal dna yaptır ddi. Bi aradım 400 euro, oda yok efendim doktor eşlerine yaptıkları fiyattan yapıcaklarmş bana. Neden iyilik yapıyolarsa oda meçhul. İlk gebeliğim , hiç bişey bilmiyorum çevremde bilen yok. O kadar zor günler geçirdim ki. 2 li taramayı bile zorunlu değil yaptırma istersen diyen kadın beni fetale zorladı. Özellikle diyorumki doktor hanım ama işte ayak parmağı ayrık değil, burun kemiği var, ense kalınlığı yok nasıl olur. Bana dalga geçer gibi down sendromluların bizden tek farkı gözleri çekik olması dedi. Beni rahatlatıp bi ihtimal sadece demesi gerekirken. İçime kuşkuyu düşürdü bi kere. Gittim başka yerde yaptırdım. Sonucu ona attm ve doktorumu değiştim. Zor oldu öğrenmem ama öğrendim çok şükür. Hatta bu doktorumda dediki neden yaptırdınız bu testi bu geçicek bişey boşuna yaptırmışsınız. Allah cidden hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.