Sengulenes Eldgrn bende boluda doğum yapıcam nasipse, belki aynı hastanedir diye merak etmiştim 🤷🏽♀️
Elfavc Eldgrn bende çok merak ediyorum ay sancı kaç olunca çıkıyor ki benim ilk bebeğim hiç ona bakmadım
Eldgrn Elfavc hiç bilmiyorum ki bende burda geçmişe bakıyorum aklıma birşey takılınca yeni post açınca maalesef herkesin bilgisi olmadığından çok yorum gelmiyor ama eski postlar çok yardımcı oluyor
Eldgrn ParildayanYildiz sağlıkla gelsin canım öncelikle benim doktorum da şu kanama haraket durması olmadıktan sonra sanciyı evde çek diye bakan tarafta hastane stres altında çok oluyorsun diye inşallah bir avazda doğurmayı nasip eder rabbim içini ferah tut sıcak su squat merdiven ne varsa yal yardımcı olur hayirliyla gelsin artık vakitlero geldi
ParildayanYildiz Eldgrn aynen canım bende öyle düşünüyorum yapmaya çalışıyorum halim oldukça açıkçası inşaAllah bir avazda sağ salim doğuralım hepimiz🤲
Eldgrn BBuseY giricem canım bir b Ümit sancı vs çıkar diye bekliyorum bu çektiğim hafif süren v ağrılar sancı çıksın diye bakıyorum
BBuseY Eldgrn hadi inş bakalım bizi de bilgilendir. Benimde randevu perşembe günü merakla bekliyorum 🤗
Eldgrn BBuseY çıkmadı birşey hala bekliyorux ne zmaan gelirse haftaya tekrar gidicem yine gelmezse 40 haftaya yatış veririz dedi ağrılar normalmis bacağım tutmuyordu magnezyum al dedi beklemedeyiz eli kulağında hala
krdelen41 Eldgrn son 17 bizimde 37+4 olduk bugün kontrolümüz vardı çatı muayenesi yapıldı çok şükür normal doğuma uygunsun dedi normal ilerlicez🐣
Eldgrn Elfavc gittim canım ağrılar normalmis sancı vs çıkmadı bekliyoruz haftaya yine gidicem o zamanda gelmezse 40 haftaya yatış verecekmis ağrı sızı hareket normalmiş suanda doğum süreci olduğu için sancı dışında olanlar normal karsilaniyormus
Elfavc Eldgrn şimdi sana yazmak İçin girdim forma sen yazmışsın hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah cumartesi bizde 38 oluyoruz bakalım bana ne diyecek
annesivekuzusu Eldgrn Ay bende de aynı belirtiler dun sağ bacağım tutmadı resmen cuma kontrol ve 38 olucaz gecen hafta nstye girdim ama sancı filan çıkmadı bende de adet sancısı gibi ağrılarım vardi oysaki 😣
BBuseY Eldgrn abowww gelcek gelcek dedik gördüm mü ne nazlı çıktı 😍 haftasınıda geçecek böyle giderse .. bakalım yarında biz gidicez bize ne diyecek 🤗
Eldgrn annesivekuzusu bende sancı çıkar diye bekledim o kadar şeye çıkmadı birşey bacak için magnezyum sadece diğerlei için daha bekliyorum gelen giden yok maalesef
annesivekuzusu Eldgrn bende magnezyum kullanıyorum da bakalim. Şu durumda ne doğurasim ve ne bisey keske diyorum soyle 30. Haftalarda filan olmus olsaydım 😔
Eldgrn annesivekuzusu sodadan falan alırım magnezyumu ilaç çok kötü zaten son günler ilaca dayanmiyim diye düşünüyorum
annesivekuzusu Eldgrn kesinlikle öyle yapın ben soda içemiyorum malesef ilacı da içerken midem bulanıyor ara ara zorla içiyorum o bile iyi geliyor