Gizem07487
2aslan_annesi07
2aslan_annesi07 ben eski yorumlara baktım internetten hamile platformlarında iyi diyen de olmuş kötü diyende en yakın 22 aralıkta biri doğurmuş çok iyilerdi demiş benimde bir ara acillik bir durumum oldu doğumhane katında bir hanımefendi ile görüştüm çok ilgililer bu benim ikinci doğumum dedi. Muayene hala 244 tl iki bebeğimde de memoriale gittim Antalya’nın en iyi doktorları Murat doruk Ertuğrul akdaş hepsi ile tecrübem var hepsi iyi doktorlar. Ama çalışan samimi değil ben pişman olacağımı sanmıyorum. Acile kaldırıldığım da gece saat 2 de doktoruma ulaştılar her şeyime güler yüzlü cevap verdiler. Sezaryen de olsan normal doğum da yapsan bu departmanın ilk öğrendiği şey doğum nasıl yaptırılır yani riskli bir durumla karşılaşacağımızı sanmıyorum hepsi gerçekten çok iyi çocuklar gördüğüm muamele ödediğim ücret hepsi çok avantajlı gelince ben başka bir hastane bakmıyorum şu anda. İkinci bebeğimde tekrar kürtaja memoriale gidince bana bu senin ikinci bebeğin zaten birincisi sağlıklı üzülme demişti doktor oysa ilk bebeğimde öldü ve kürtajımı o yapmıştı sizi takip ermiyorlar durum değerlendiriyorlar sadece. Ben ilkin beyde gördüğüm tıpta gördüğüm hiç bir ilgiyi diğer hastanelerde görmedim. Giriş deskte bir ebe var o bile durumuma o kadar hakim ki her gittiğimde çantasından bana bişeyler çıkartır verir. Oğluma doktorumun adını veriyorum yani o kadar diyim :)