minikumutlar tucemsi kuzum erken gebelik testi yalancı pozitif çıkartıyor ya bendede oldu o bikere bu yaptığım normal gebelik bak ilk 4 5 . Dkkayı atıyorum şimdi
Betbet98 minikumutlar kuzum sanki hafif var gibi ama emin değilim heveslendirmek istemiyorum sabah kan mı versen özelde
tucemsi minikumutlar inşallah ama tekrarla mutlaka sonra bize güzel haberler ver en güzel kopkoyu iki kırmızı çizgi gör, görelim inşallah kuzummmmm🥰🥰🙏🏻🙏🏻🙏🏻💜💜
Patito__ Betbet98 cnm pikden onceki testlerinide bir atarmisin acaba duruyor ise Yavas yavasmi koyulasti yoksa bir andami
Patito__ Betbet98 bgun biraz koyulasma oldu sukur yarinda yapayim yuklerim canim nasil yukleyecegim onuda yazarmisiniz
tucemsi minikumutlar ay kuzu ya bilemedim erken gebelik alıp onunla denesen bir de bu attığında değilde sanki bir üsttekibde var gibi ama emin olupta umutlandırmak istemem ki🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Betbet98 minikumutlar bence en iyisi kan vermek. Birax önce bir posta denk geldim adetine 4 gün varmış ama betası 10 çıkmış. Kesin sonuç alınır