tucemsi minikumutlar ay kuzu ya bilemedim erken gebelik alıp onunla denesen bir de bu attığında değilde sanki bir üsttekibde var gibi ama emin olupta umutlandırmak istemem ki🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Betbet98 minikumutlar bence en iyisi kan vermek. Birax önce bir posta denk geldim adetine 4 gün varmış ama betası 10 çıkmış. Kesin sonuç alınır
tucemsi minikumutlar adetin düzenli miydi kuzu? Ordan da anlarsın aslında belirtin falan var mı? Mesela benim her ay dört beş gün atar o yüzden gecikme benim için belirti olmuyo mesela 🤦🏻♀️
Patito__ Betbet98 bgun biraz koyulasma oldu sukur yarinda yapayim yuklerim canim nasil yukleyecegim onuda yazarmisiniz
Betbet98 Patito__ ana sayfada sola kaydırınca fotoğraf yükle var oraya tıklayıp fotoğrafı seçip daha sonra verdiği urlyi kopyalayıp şu an bana yazıyor gibi buraya yapıştırıcaksın canım
Patito__ Betbet98 gordum cnm cok tesekkur ederim bakalm yarin koyulasma devam ediyorsa atacagim hepsini cok tsk ederm 🌸
tucemsi Betbet98 kuzuucuuuum eveeet🥳 Az kalmış bir iki güne pik yapar bence. Bir arkadaşım dedi ki gebe olan ben her akşam eşime keçiboynuzu içirdim dedi sperm kalitesi için iyi oluyprmuş dedi ben de içtim hep dedi. Bi denesen mi?
Patito__ Betbet98 bence buhune degerlendirin cnm yarinda pik degerlendirin sonraki gunude catlama olursa degerlendirin. Bn o sekilde hamile kaldım
Betbet98 tucemsi kaç gün kaldı regle kuzum. Annenle gittiniz mi hastaneye gidicez diyordun ya cildiyeye
tucemsi Betbet98 gittik kuzum kan tahlili istemedi. Uygulamaya göre reglim 1 marttı. Bugün son günüydü. Ama uygulama yumurtlama günümü de 19.cu güne veriyordu ben döngünün 28.ci günü yumurtladım
Betbet98 Kızlar pik 5 martta olmuş sanırım dün yumurtlama devam mıydı bilmiyorum bugün çatlama olmuş sanırım bakar mısınız @minikumutlar @Humannrle @arirangg @tucemsi
tucemsi Betbet98 evet kuzum 5 mart pik olmuş🙏🏻çatlama da olmuş. Şimdi sıra sabırla beklemekte❤️ inşallah hiçbir tedaviye gerek kalmaksızın rabbim güzelliklerle nasip eder 😍 sonra sen de bize umut olursun
Betbet98 tucemsi kuzum benim amin inşallah hepimize. bugünü değerlendireyim diyorum çünkü çatlamayı değerlendirmedim. İnşallah bu ay bir mucize olsun ve bir umut doğsun kuzum çok istiyorum 😭🥹💖🤲🏻
tucemsi Betbet98 kuzum çatlamayı değerlendirmesen bile canlı kalıyor ya o yüzden nasipte varsa ki inşallah vardır olur🙏🏻❤️❤️