Gizem1_ -_Esra_- çok teşekkür ederim canım memleke gidecez inşallah şuan güvenli yerdeyiz Allah razı olsun inannin su düşünceniz o kadar değerli ki birkaç güne onasallah memlekete gidecez sadece dualarinizda bizede yer verin yeter 🌸🤎🙏
-_Esra_- Gizem1_ memleketinize neyle gideceksiniz uçakla mı paranız var mı isterseniz kargo helikopterlerinden bir tanesini ayarlayalım.Otobüsten daha güvenli olur sizi sarsmaz
Gizem1_ -_Esra_- para konusunda çok şükür bir sıkıntımız yok .Allah bin kere razı olsun .yarın rapor alabilirsek uçakla gideceğiz çok saolun 🤎🙏
Mutluemos -_Esra_- Rabbim sizin birinizi bin etsin işinizi gücünüzü rast getirsin sizi peygamber efendimize komşu etsin gözünüze yaş ayağına taş değdirmesin siz oturun Rabbim size versin Rabbim ölmüşlerinize rahmet eylesin ailenizi sevdiklerinizi size bağışlasın
Gizem1_ Hepinize çok teşekkür ederim o kadar güzel kalpleriniz varki ne yazacağımı bilemiyorum Allah heomizden binlerce kez razı olsun
tugbaos Gizem1_ dualarım sizinle rabbim sizi bebeğinizi ve tüm hamileleri korusun bir şeye ihtiyacınız var mı sizin için yapabileceğim bir şey var mı
Canannnn15 Gizem1_ Allah ım yar ve yardımcınız olsun sizin ve herkesin inşallah 😔 sorunsuz bi şekilde atlatırsınız canım
Hsb34 Gizem1_ merhaba eczaneye gidip tc kimliğinizle basvurabilirsiniz veya yakininizda seyyar eczane bulunuyorsa, eczaneler ücretsiz ilaç temin etmeye başladı. İcinizi ferah turun bebeğinizin en cok size ihtiyaci var
Gurbet26 Doğumum için hatay antakyaya geldim ailemin yanina geldiğim akşam depreme yakalandım şuan ne haldeyiz bi bilseniz ne olur dua edin duaya çok ihtiyacımız var karnımda bebeğik kaskatı kesildi inşAllah bi sıkıntı olmaz
Gizem1_ Gurbet26 ah ah sizi en iyi ben anlarım o kadar zor o kadar çaresiz bı hal ki Allah yardımcınız olsun . Antakya da sağlam hastahane kaldimi bari
Gurbet26 Gizem1_ kalmadı antakya dümdüz bi ova gibi oldu InşaAllah bi aksilik cikmazssa bi sekilde evime dönmeye çalışacağım suan başkasının evinde yada arabada yatiyoruz çünkü