Lutfiye20 unlusura geç döllenmedir o zaman benim de iki hafta geriden geliyor son adet tarihim 29 Mayıs ama 10 Haziran olarak değiştirdi doktorum 36+2 olmam gerekirken 34+6 yım şu an
unlusura Nslhnf şimdi adet tarihine göre mi detaylı ultrason yaptırmam lazım ama bebek 1 hafta gelişmemiş olucak
unlusura berfib başta ilk gittiğim doktorum öyle yapmıştı ama sonra doktorumu değiştirdim memnun kalmadım oda ultrasona göre gidicez dedi
unlusura nur34_ ama işte detaylı ultrasona adet tarihine göre mi gitsem yoksa ultrasona göre mi onu tam bilemedim 23 haftaya gelmeden gitmem de lazım 😔
Elisa55 unlusura dedigim gibi doktorun aksi bisey demedigi sürece kafana takma. Gec döllenme olmustur. Büyüdükce kendi haftalarını yakalıyolar zaten:)
nur34_ unlusura hmm sende kendine gore ayarla gidecegin tarihi 24 haftadada detayli oluyor 22 de 21 haftalardada cnm
catandgirlmom unlusura benimde başından beri bu şekilde olduğu için dokrorum adet tarihimi bir hafta ileri aldı, ultrasona göre ayarladı yani.. üzülecek bir durum değil geç döllenme 24 haftalığız bizde 25 olmamız gerekirken
unlusura catandgirlmom o zaman yani ultrasonu baz alıyorlar , detaylı ultrasonu da ona göre tarih seçip gideyim di mi
catandgirlmom unlusura yani bende doktor direk ultrasona göre baz aldığı için doğru olan sizinde uştrasona göre baz almanız diye düşünüyorum, ben hep aynı doktor takipliyim detaylıyımda 19+4 yaptırdım perinatolojide,
nur34_ unlusura aynen ben mesela 22+4te gittim bebegim 22 haftalik cikti dogum tarihinide söylüyor ama randevu al erkenden gec sira veriliyor
unlusura nur34_ zaten devlette hala randevu düşüremedim 🙄 cumaya kadar bulamazsam mecbur özele gidicem , siz nereye doktora gittiniz