unlusura Adet tarihine göre 20+3 ama Ultrasona göre 19+3 haftalığım deraylı ultrason için vaktim az kaldı ve adet tarihine göre mi yoksa ultrason da ki bebeğime göre mi tarihi belirlicem kafam çok karışık 😔
Yagmure unlusura geç döllenme olmuştur belki doktor sat değiştir demediyse ona göre hesaplamaya devam et
berfib unlusura benimde oyle gebelik basindan beri 1 haftalik bir gerilik sorun yaratmioo gec dollenme olmustur o yuzdn bnm adet tarihimi bi hafta ileri atip dogum tarihimide bir hafta ileri attilar
Lutfiye20 unlusura geç döllenmedir o zaman benim de iki hafta geriden geliyor son adet tarihim 29 Mayıs ama 10 Haziran olarak değiştirdi doktorum 36+2 olmam gerekirken 34+6 yım şu an
Nslhnf Bu üzüleceğiniz bir durum hiç değil adet tarihine göre ilerleyin siz 3 hafta geriden gelmesi daha kötü 1 veya 2 hafta önden yada ileriden gitmesi normal kabul ediliyor
unlusura Nslhnf şimdi adet tarihine göre mi detaylı ultrason yaptırmam lazım ama bebek 1 hafta gelişmemiş olucak
unlusura berfib başta ilk gittiğim doktorum öyle yapmıştı ama sonra doktorumu değiştirdim memnun kalmadım oda ultrasona göre gidicez dedi
anneyim1 Yüksek ihtimalle geç döllenmedir birde anne karnında bebeğe yarayan gıdalar var benimde 2.hamileliğim ve yediğinde farkı göreceksin. Muz, kaşar peynir, ceviz, kapya biber, balık et tavuk yumurta. Dene istersen her gün kaşar peynir muz ye
anneyim1 nurgulbayr yani yemeye özen gösterin ama hani tad olarak kaşar peynir ve muz benim için daha her gün yenilebilir olduğu için öyle belirttim 2 hamileliğimde de denedim ben faydasını gördüm
nur34_ unlusura kuzum son adet tarihinden hesap ediliyor ama dogruluk payi cokta olmuyor detayli utrasyonda sana soyler zaten uzman kac haftalik oldugunu tam
unlusura nur34_ ama işte detaylı ultrasona adet tarihine göre mi gitsem yoksa ultrasona göre mi onu tam bilemedim 23 haftaya gelmeden gitmem de lazım 😔
Tufutufu unlusura benim hep 5 hafta gerideydi 20lerde. 30lardan sonra öne geçti. Son aya girdik iki hafta öne geçti :D
Elisa55 Canım 1 hafta geriden gelmesi bi sorun degil benimde 1 hafta geriden geliyodu bugün kontrolüm vardı son adetle uyumlu cıktı 17+5 haftalıgız. Doktor olumsuz bisey demediyse üzme bunun icin kendini🌸
TugSozTan Benimde aynı şekilde çünkü geç döllenme olmuştu. Üzülecek bir konu dğeil aslında ilerleyen zamanlarda normale dönüyor dedi doktor. Biz ultrasonda çıkan haftaya göre ilerliyoruz
Cwwksedef unlusura canım ultrasona göre adet tarihi güncelleniyor normalde doktor güncellemedi mi benim 30 kasımdı son adetim 10 aralığa çekti bebeğim geriden geldiği için korkmana gerek yok geç döllenme böyle oluyor 🥰