Kubrabsyg45 hunilimom halen lavabo çıkamıyorum oturamiyorum 🥺 hareketleri güzel ama hafif sancım var beklemeye çalışıyorum çünkü son 1 haftadır sürekli acildeydim alt muayane falan çok oldu gitmek istemiyorum
bluemom_ Pazardan beri benimde öyleydi. Ara ara belimden karnıma kasığıma vuruyordu. Bugün 37+1’iz kontrol vardı. Nst de ufak sancım çıktı ve 2 cm açıklık🌺
elif233233 Kubrabsyg45 geçmiş olsun canım. Bekle bu haftalarda yalancı sancılar oluyor sık gelmiyorsa kanama su yoksa endişe etme
Emay24 Kubrabsyg45 canım bende aynı durumdayım hastaneye gittim nst bağladı doktorum sancı çoktı sancıyı durdurmak için serum verdi hastaneden çıktım sonra suanda ama yine ara ara vuruyor belimden normal bu sanırım yalancı sancılar başladı artık
Kubrabsyg45 Emay24 işte benimde öyle oldu serum verildi ona rağmen sancım vardı ama eve git haftan erken ne kadar durursa o kadar iyi dediler. E şimdi belim ağrıyor bide tersine soğuk aldım. Yalancı gerçek bilmiyorum ama biraz daha durmalı 😀
Nurnur59 Ayse5960 teşekkür ederim bilginiz için bilmiyordum malesef bnde burda kimsenin hakkına girmeyim 😞