sutkokuluoglum Doğum nişanı tek seferde mi geliyo parça parça şeklinde geldiği de oluyo 40+4 haftalık oldum nstde doğum yapacak sancim çıkıyo ama açıklık yoktu nişan geldiğinde açıklık da olmaya başlıyomu
Tubatgn sutkokuluoglum Bende dünden beri parça parça geliyor 2 cm açıklığım var sancılarım düzensiz evde bekliyorum bende
Kucuk_melegim sutkokuluoglum parca parca seklinde de gelebiliyor benm 2 haftadır geliyor 2 cm acikligim vardi 1 hafta önce
Limonzeytin sutkokuluoglum ben sezeryan günü almştm günü gelmeden 38+3te hem suyum hem nişanım gelmişti kahverengi akıntılı bişeysi peçeteye sildikçe geldi gittiğimde 1.2cm açıklk başlamştı sezeryan olacağm için o gün doğum yapmştm.
sutkokuluoglum Tubatgn beni de eve geri gönderdi açıklık olmadığı için yatış yapamam dedi sancılarım düzenli dogim yapacak kadar sancı çıktı nstde ama açıklık yok az önce de az bisey lekelenme oldu
Tubatgn sutkokuluoglum Açıklık için yürüyüş yapın merdiven inin çıkın ada çayı için bende pazar sabahından beri bu şekildeyim 2 cm’den ileri gidemedik
sutkokuluoglum Tubatgn suanlık ev içinde yürüyebiliyorum evde egzersiz yapıyorum kar yağdığı için dışarı çıkamıyorum
minnakannesi08 sutkokuluoglum hurma tüket canım hareketli ol evin içinde sancı gelince oturup bacaklarını aç sancını bu şekilde karşıla açılman ilerler inşallah ben bu şekilde yapmıştım faydasını ğördüm
sutkokuluoglum Kucuk_melegim benimde 2 cm açıklık var ama yatış için yeterli değil dedi doktor 40+4 olduk bugün
Kucuk_melegim sutkokuluoglum ay sağ salim gelsinler suni neden vermiyorlar 2 cm açıklık yeterli değil evet
sutkokuluoglum Kucuk_melegim perşembe gününe kadar bisey olmazsa suni sancı vericekler 9 ay 10 gün kadar bekliyolar ya ondan heralde
Kucuk_melegim sutkokuluoglum bende haftaya saliya kadar gelmesi lazm gelir inşallah gelmezse suni verirler
Kucuk_melegim Anneyedairr bende sari beyazımsi sümük gibiydi ve her tuvalete gittimde geliyordu basta tirnak ustu kadardi zamanla çoğaldı ben akinti sandm ebeme soyledim bana Nisan olduğunu söyledi
sutkokuluoglum Anneyedairr bende kahverengi şeklinde geldi sümüksü yapıda ama az bişeydi devamı gelir heralde sancım da var
sutkokuluoglum minnakannesi08 sabahtan beri dolanıyorum evin içinde eğilip kalkıyorum internetten videolara bakıyorum şuan karnimla belim çok ağrıyo
minnakannesi08 sutkokuluoglum rabbim yardımcın olsun canım sağ salim kavuştursun yavrucuğuna tek avazda 🤲🏻🤲🏻