papatya-0 mrvsrcn canım biliyorsun 18.gun pozitif görmüştüm daha çok erken hayırlısıyla inşallah vardır 🥰🙏
mrvsrcn bademli_puding inşallah öyledir 🤲😔ya böyle zaten adet gibi değil ama sanki yerleşme gibi de değil çok çok az böyle sıçramış gibi bir kaç damla bilemedim gerçi yerleşme kanaması nasıl oluyor onu da bilmiyorum da
bademli_puding mrvsrcn inan yerleşme kanaması nasıl oluyo onu bende bilmiyorum ama adet kanaması şeklinde kanaman olmayana kadar korkma üzülme adet gününü bekle yada doktorunun dediği gibi cumartesi gününü rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur buna inan 💕
arirangg mrvsrcn Canım hemen umutsuzlanma. Yerleşme kanaması da olabilir ki o daha yüksek ihtimal çünkü adet gününe daha var
mrvsrcn aybukekurt55 canım normalde pazar günü olmam lazımdı ama yumurtam geç gelişti bu ay pazar günü olmam lazım en geç 5 gün var yani
mrvsrcn arirangg benimki ama çok çok az sadece iç çamaşırıma gelmiş topluiğne başı kadar bir kaç kahverengi damla
arirangg mrvsrcn Çok güzel. Ne kadar azsa o kadar yerleşme kanaması demektir. Çoğalırsa adet olur zaten. İnşallah yerleşme kanamasıdır
mrvsrcn Jaleisik regl gibi değil tuvalete bi gittim iç çamaşırımda topluiğne kafası kadar bir kaç kahverengi damla var peçeteye gelmedi ama anlamadım ne olduğunu başka bir yerim kanamamıştır herhalde 😂😂
kediannesiii mrvsrcn sizi bir süredir takip ediyorum burda hep dua ediyorum insallah yerlesme kanamasidir bekleyişiniz son bulur umutsuzluk yok 🤲❤️
mrvsrcn kediannesiii aminnn Rabbim bana da nasip etsin isteyen herkese de nasip etsin o güzel duyguyu 🤲😔