Nisanrrerdag mrvsrcn bnde dırek kan ver test yapma kanda sabah verıyon ozelde bı saate cıkıyo devlete oglene cıkıyo bn sabah 9 da verdım 12 de cıktınıkıncıaınde 14 de cıkmıstı
Nisanrrerdag mrvsrcn bana hıcbırsey demedıler ama ılk tedavıye baslarkene rahım agzına bakıyolar bnımkı normal demıslerdı
mrvsrcn Nisanrrerdag bana rahim filmi çekilmişti ama orda dememişlerdi aşılama esnasında doktor zorlandığını ve dar olduğunu söyledi
Turgutaykader mrvsrcn ah canim ne kadarda ayniyiz ya banada islemi yaparken dedi doktor cok dar dedi benimki tuttu umarim seninde tutar bu ay tekrar denicem dualarinda yer ver bizede🤲
mrvsrcn bademli_puding öyle canım zaten pozitif görsem şaşırırdım yani henüz bir kere bile görmüş değilim 18 aydır😂 nasip Rabbim her şeyin hayırlısını versin
mrvsrcn Nisanrrerdag sende sağlıkla al canım kucağına inşallah tadına doyamayacağın harika bir hamilelik sürecin olsun 🤲🌺
mrvsrcn Nisanrrerdag inşallah işte gebe kalmada zorluk oluyormuş ama aşılama öneriyorlar böyle problemi olanlara bir de doğumda sıkıntı oluyormuş galiba normal doğum zor oluyormuş
mrvsrcn @Nisanrrerdag @bademli_puding @Nurkcy @Aysll33 @arirangg @aybukekurt55 @Jaleisik Kızlar biraz önce lavaboya gittim iç çamaşırımda toplu iğne başı kadar bir kaç tane kahverengi kan var reglim başlıyor galiba 😔😔