Humannrle ikimelekannesii22 allahım yardımcınız olsun, dua edip yardım yollayabilmek dışında hiç birşey yapamıyoruz.. Hızır yardımcınız olsun inşallah
ikimelekannesii22 minikkurabiyelerinannesi cok sağolun Allah razı olsun malesef gelme durumumuz yok düşünmeniz yeter 🤲🏻🥺
Aysenurr_178 Kızlar 34+5haftalik gebeyim Şanlıurfa/Birecik de yaşıyorum depremi çok kötü hissettik halen korkum var 2yasinda bir de kızım var hiç bir şeyden değil çoğuna bir şey olur diye korkuyorum asıl mesele kasılmalarım var gibi sanki stresten olmuştur diye düşünüyorum ama özel bolgeme çok baskı var ayağımı kaldıracak dermanım yok çok baskı yapıyor korkuyorum doğum falan yaklaşmış mıdır 😞😞😞
ikimelekannesii22 Aysenurr_178 allah yardımcın olsun insallah sag salim alırsın kucagına öyle perişan haldeyizki hepimiz napıcaz bilmiyorum😔
Eluf ikimelekannesii22 Allah yardım etsin inşallah canım hep dua edyoruz Rabbım sabır versin ne diycegmi bilemiyom bolca dua ediyorum🤲🤲🤲🤲 çok çok üzülüyorum 😭😭😭
Smylcn_ Antalya da yaşıyorum şehir dışına çıkabilme durumunuz var ise ağırlamak isterim. Evim geniş, çevremizde akrabalarımız var. Aileniz, siz, tanıdıklarınız için yer ayarlanabilir.
ikimelekannesii22 Smylcn_ malesef aracımızda yok cok sağolun yinede idare ediyoruz bir şekilde düşünmeniz yeter
uraz_ve_annesi- ikimelekannesii22 bende kayserideyim 6 aylık oğlum var arabadayız arada eve girip ihtiyaçları karşılıyıp geri çıkıyoruz Allah yardımcımız olsun bunada şükür