ikimelekannesii22 Dünden beri sartıntılar devam ediyor evlere giremiyoruz 4 aylık bebeğimle perişan olduk napıcaz bilmiyoruz rabbim yardım etsin hepimize dua edelim bitsin artık 🤲🏻
GulserenKY ikimelekannesii22 Allah yardımcınız olsun cok zor bir durum. Dünden beri hep dua ediyoruz 😔
Yarenylmz ikimelekannesii22 çok üzgünüz elimizden sadece yardım ve kan yollamak geliyo Allah hepinize güç versin dualarımız sizinle ❤️
Nur123aa ikimelekannesii22 Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle inanın bizde uyuyamıyoruz ağlıyorum düşündükçe 😭
hbm35 ikimelekannesii22 sabahı zor ettim ailem diyarbakırda geceyi dışarda geçirdiler ben izmirdeyim hiç bişey yapamıyorum hava buz gibi enkaz altında kalanlar var Allahım güç kuvvet ver yardım et
Mutluemos hbm35 aaaa bir abla paylaşmış 200 kişilik yer ayarlamış kalmak isteyen olursa arabayla da alırım demiş Diyarbakır da ailene numarayı verelim ne olur dışarıda kalmasınlar
hulyaakgn34- Evimde oldugum için kendimden utandığım bir gece 😭 her saniye her dakika yüreğim kalbim aklım ordaydı enkaz altındakileri düşünmek içimi paramparça etti allahım yardım et merhamet et senin kudretin herseye yeter 😭
hbm35 Mutluemos teşekkürler ailem iyi durumda, ihtiyacı olan çok insan var onlara nasıl ulaşıcaz bilmiyorum
minikkurabiyelerinannesi ikimelekannesii22 eğer olur da imkan bulursanız şehri terk etme durumunuz olursa İstanbul Silivri’de oturuyorum seni ve aileni hatta çevrende gelebilecek olan herkesi ağırlarım , ağırlarız. Çok kalabalık bir aile de büyüdüm bir sürü ev var bu süreç geçene kadar misafir ederiz 🤲🏻
ikimelekannesii22 minikkurabiyelerinannesi cok sağolun Allah razı olsun malesef gelme durumumuz yok düşünmeniz yeter 🤲🏻🥺
Siracinannesi ikimelekannesii22 dualarımız hep siizinle 🙏 elimizden dua etmek ve yardım göndermekten başka hiç birşey gelmiyor 🥺