Madameatalay Bende 00:00 itibariyle 32.haftaya girdim. Sabah uyandığımda kar yağmış diye sevinirken haberleri görünce sevinçim o soğukta ki insanların ne yapacaklarını düşünmeye bıraktı yerini. Allah beterinden korusun demekten, ölenlere rahmet yakınlarına sabır dilemekten vs tamenlilerden başka ne yazık ki bir şey gelmiyor insanın elinden. Kaç can gitti kaç insanın hayatı bir daha eskisi gibi olmayacak. Yeni yapılan binalar bile çökmüş hep aynı senaryoyu izliyor gibiyiz. Sabahtan beri bir tedirginlik var üstümde elektrik gitmesinden bile korkan ben diken üstünde hissediyorum kendimi artık. Deprem ve diğer afetler hayatın gerçekleri ama keşke daha çok tedbir alınsa. Bende sizin gibi kafamı dağıtacak şeyler arıyorum eşim bugün izinliydi yarın gidecek haberler internet her yerde deprep haberleri neyle meşgul olsam diye bakıyorum. Çantamı da artık hazırlamam gerek ama bir türlü başlayamadım yıkadım ütüledim yerlerine yerleştirdim hala çantaya koyamadım bakalım belki yarın temizlik, çanta falan oyalarım kendimi. Kar da çok burda evimizin yolu bayır bir yere gideyim desem oda zor kayarım bebeğime bişey olur diye korkuyorum evde olucam o yüzden bakalım nasıl geçecek yarınım Allah hepimize hayırlı güzel günler göstersin