Korkmazzz Sevda4742 Handemurat benimde bu şekilde ağrım oldu karın ağrısı o nedenle sıksık tuvalete çıktım bugün gün içinde ishalde değildim ama o ağrıyla bağırsaklarım boşaldı resmen tuavlete gidip gelmekten buda bir belirtimidir
Handemurat Korkmazzz Monarosa06 merhabalar doğum yaptım 20 günlüğüz sancım olduğunda 40. Haftadaydaydım
zuhaall eleanor68 yalancı sancıdır bebek beni doğuma hazırlıyordur diyorum ama korkulmayacak gibi değil ki
zuhaall iremuziii bende yarın gidecem doktora Perşembe gidecektim ama 2 gün erken gideyim çünkü korkuyorum gerçekten siz kaçıncı haftadasınız
iremuziii zuhaall gittim canım bişey yokmuş. O anda gitmek gerekiyormuş şu an nstde sancı fln çıkmadı.
zuhaall iremuziii bende gittim bugün doktor dedi niye bekledin gelseydin dedim siz yoktunuz nst çekerdik filan dedi nst de sancım çıkmadı nst odasından çıktım kasılmalarım başladı tekrardan şaka gibi doktora dedim bu durumu anlattım banada normal dedi
iremuziii zuhaall işte tam o anda gitmek gerekiyor. Neyse yaa doğuma hazırlık yapıyo demekki vücut :)
zuhaall iremuziii ben o haldeyken kalkıp gitsem hastaneye kadar sancım yine geçer benim bebek normalde kasılır ama biri elini değdirdiği an hiç bir şey yokmuş gib sakin sakin kalır içeride 😂