eleanor68 Bebeğim 2 saattir aşırı hareket ediyor 36. Haftadayiz sancı mıdır acaba hafif vajinamda baskı hissediyorum toplanıyor düzeliyor akıntım var gibi hissediyorum bakıyorum bir sey yok sancıları nasıl anlarız acaba ?
Handemurat eleanor68 merhabalar benim adet agrısı gibi agrım oldu daha şiddetliydi karnım ağrıyor zannettim dakikada tutuyordum 5 6 dkda bir giriyordu gece acile gittik karnım agrıyor diye doğumum başlamış
zuhaall eleanor68 35+4 haftalık hamileyim c.tesi gününden beri bel kasık ve vajina ağrısı çekiyorum bebek kasılmaları var şuan taş gibi karnım uzanınca hafifliyor ama geçmek bilmiyor sancılarım benimde ilk gebeliğim sakın kalmaya çalışıyorum acilede gitmek istemiyorum boş yere ama bir yandanda bir şey olur diye deli gibi korkuyorum da
Kucuk_melegim eleanor68 o normal canm kasiklarinda ağrı olur bende de oluyor artik hareketleri sert ben 39+0 haftaligim
Sevda4742 Bugün bnde de başladı kasıklarım ağrıyor vajinada sızıntı ağrı oluyor genelde ayağa kalkınca başlıyor bı lavaboya gidince
eleanor68 Sevda4742 evet evet iğne batması gibi akıntı gibi bir sey bir de benim bebeğim 2 saat durmadan hareket ediyor suan hala ediyor normalde 3 5 dk hareket edip dururdu anlayamadim korktum sancı mi diye daha da erken aslında
Korkmazzz Sevda4742 Handemurat benimde bu şekilde ağrım oldu karın ağrısı o nedenle sıksık tuvalete çıktım bugün gün içinde ishalde değildim ama o ağrıyla bağırsaklarım boşaldı resmen tuavlete gidip gelmekten buda bir belirtimidir
eleanor68 Sevda4742 evet bunlar olmadığı için bende hastaneye gitmedim 2 gün sonrada kontrolüm var söylerim artık orda sizin doğum nasıl olacak normal mi sezeryan mi gün vs aldiniz mi?
Zeynepsari34 Bende de bebek düzenli bir şekilde karnımın bir tarafında toplanıyor taş gibi oluyor buda sancı mı acaba ? Bu şekilde olduğu için hastaneye gitmem gerekir mi
Kucuk_melegim Zeynepsari34 bel ve kasik agrisi olmadikca bence gerekmiyor ben gittim geri gonderdiler yalanci kasilmalar bunlar
Handemurat Korkmazzz Monarosa06 merhabalar doğum yaptım 20 günlüğüz sancım olduğunda 40. Haftadaydaydım
eleanor68 Kucuk_melegim bel ağrım yok kasık ağrısı da hareketinden mi kaynaklı sancı mi giriyor anlamadim
zuhaall eleanor68 yalancı sancıdır bebek beni doğuma hazırlıyordur diyorum ama korkulmayacak gibi değil ki
zuhaall iremuziii bende yarın gidecem doktora Perşembe gidecektim ama 2 gün erken gideyim çünkü korkuyorum gerçekten siz kaçıncı haftadasınız