Suyldz06 Oscapar ve ecopirini aynı anda kullanıp faydasını gören var mı? 2 gebeliğimdede bebeklerim karnımda öldü o yüzden başladık biz.
Denizahsen Suyldz06 ilk gebeliğimde bebeğin kalbi durdu şu an ikisini beraber kullanıyorum 18 haftalığız inşallah sonuna kafar bir sorun olmaz 🤲🏻
mirzam04 Suyldz06 benim 3 tane kalpleri durdu oksapar ve coaspirin kullanıyorum şuan 30+5günlük olduk Allah şifalar versin hepimize inşallah sağlıkla alalım kucağımıza
Suyldz06 Denizahsen iğneyi vururken zorlanıyor musunuz benim ilk vurdugum gün minicik morardı ve ağrı yaptı.
Denizahsen Suyldz06 evet ilk zamanlar çok zorlanıyordum morarma kanama falan oluyordu şu an alıştım arada yine kanıyor morarıyor ama normaldir
Esraayy Suyldz06 bilmiyorum doktorum bırakmamı istedi sadece oksaparı yeterli gördü zaten oksaparla ecopirini 12 saat arayla uyguluyodum
Busramusab Hanımlar nasıl anlıyorsunuz kan sulandırıcı kullanmanız gerektiğini? Bebeğin kalbinin durabilme ihtimalini tahmin etmenin yolu var mı
Suyldz06 Busramusab var ama 3.ölümden sonra bebeği alıp araştırmaya göndermek gerekiyor. Biz şuanda onu yapamadıgımız için doktorlar sadece ihtimal üzerine ilerliyor. En azndan benim doktorum öyle yapıyor. Bide polikistik oldugumdan sanırım ilk akla gelen o oluyo.
semanur0456 Suyldz06 korkma canm morarmalar cok normal. İğneler bir mucize inşallah sağlıkla alalım kucağımıza evlatlarımızı 🤲🏼 saatinde düzenli vur iğnelerini 🙏🏼
Suyldz06 arirangg korkma canım bolca dua et ve iğnelerini düzenli kullan. 💕 bence başaracağız Rabbim izin verirse